Ki Mit Tube gyerekkori fotó Fluor Tomi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös gyerekkori videó került elő Fluor Tomiról. Óvodás korában már szavalt, később pedig úgy nyomta a szöveget, hogy kevés kételyt hagyott afelől: ha nagy lesz, sztár lesz! 

Igaz, hogy Fluor Tomi kissrácként még nem tudta, mi az a világháló, csak abban volt biztos, hogy sztár lesz. Két hete dübörög a Ki Mit Tube, a YouTube-on zajló tehetségkutató, ahol a Tomihoz hasonló kissrácok is megmutathatják, mi lakozik bennük, amit a világnak mindenképpen meg kell ismernie.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Hatéves koromban kezdtem el videózni, általam viccesnek tartott műsorokat gyártottam. Bűvészkedtem, dumáltam, még főzőműsort is akartam készíteni, de a szüleim nem engedték, hogy felfordulást csináljak a konyhában. Amikor lett saját kameránk, lenyúltam anyáméktól. Idővel jöttek a rapprodukciók is. Jó érzés visszanézni ezeket a videókat, megmutatják, hogy már akkor is bennem volt a későbbi rapper" – mondta Tomi, aki a Ki Mit Tube zsűritagjaként most mások kezdő, vagy éppen véresen profi videókat értékel.

Itt megnézheted, milyen gyerek volt Tomi:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.