Lehet, hogy a Gáspár unokatesók együtt mennek Afrikába?

Forrás: Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu/© 2013 Schmidt Barbara/Schmidt Barbara -
Bárdos András Szabó Zsófi Celeb vagyok ments ki innen Gáspár Győző Aurelio Gáspár Laci Győzike RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt rebesgetik, hogy Gáspár Laci és Győzike együtt indulnak a Celeb vagyok, ments ki innen! realitybe, hogy karöltve ijedezzenek a madárpókos dzsungelben.

Ahogy a Life.hu is megírta, az RTL Klub ősszel újraindítja nagy sikerű celebkínzó műsorát. A szereplők kiléte felől már mennek a találgatások. Az unokatestvéri kapcsolatban álló Győzi és Laci pár éve összeveszett, mikor Győzike feleségének, Beának a születésnapi zsúrján verekedés tört ki. Gáspár Laci ellen garázdaság miatt indult eljárás, a rokonságából pedig többen ellene vallottak. Az uncsitesók, ha együtt indulnak a dzsungelbe, kénytelenek lesznek ideiglenesen békét kötni. Bár lehet, a műsor szerkesztői abban bíznak, így legalább lesz show...

Forrás: Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu/© 2013 Schmidt Barbara/Schmidt Barbara

„Kérdezzétek meg az RTL Klub sajtósát, adhatok-e nyilatkozatot" – mondta a Borsnak Gáspár Laci, ami utalhat arra, hogy benne lesz a műsorban. Gáspár Győző jelenleg Brüsszelben van, ezért nem lehetett elérni.

Ők is velük utazhatnak

Az már biztos, hogy Bárdos András híradós benne lesz a realityban, az eddig megjelent hírek szerint Baukó Éva, a VV egykori szereplője, Aurelio, a VV6 győztese, Aleska Diamond pornósztár és Szabó Zsófi, a TV2 egykori arca is a csapat tagja lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.