Jóban Rosszban TV2 Szabó Zsófi sorozat casting Betty Tanakis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak néhány napja derült ki, hogy Szabó Zsófi a TV2-től az RTL Klubhoz igazolt, volt csatornája nyilvános castingot hirdetett meg Jóban Rosszban-beli szerepére. 

Amikor kiderült, hogy Zsófi ősztől az RTL Klubnál vállal feladatokat, a TV2 program- és hírigazgatója, György Bence egy pillanatig nem csinált titkot abból, hogy Betty Tanakis karakterére új szereplőt keresnek majd. Így nyilatkozott: „Szabó Zsófi 5 éve a Jóban Rosszban egyik szereplője. Ha úgy dönt, hogy felhagy ezzel a karrierjével, akkor ezt tiszteletben tartjuk. A sorozatot mindez semmilyen formában nem érinti, a Jóban Rosszban sikerét garantálja a kiváló színészi csapat, Zsófi szerepére is találunk majd megfelelő színésznőt.”

A Zsófi mögött látható Legerszki Kriszti évekkel ezelőtt szintén egy közkedvelt karakter, Barbara szerepét vette át Mészáros Kittytől Forrás: Szabó Zsófi/Facebook

Nos, nem is vártak sokáig, a TV2 saját honlapján a következő felhívásra bukkantunk: "Legyél Te a Jóban Rosszban Betty Tanakisa! Van benned tehetség és úgy érzed, mintha a Jóban Rosszban dögös, nagyszájú Betty Tanakisét rólad mintázták volna? Jelentkezz és legyél te a Jóban Rosszban csapatának legújabb tagja! Fényképes önéletrajzodat küldd a jobanrosszban@tv2.hu e-mail címre! 20-26 év közötti lányok jelentkezését várjuk szeptember 17-ig. A legígéretesebb tehetségeket közvetlenül értesítjük a casting időpontjáról". Hajrá!

ByeAlex: "Nem mondtam, hogy Claudia szánalmas" http://www.life.hu/bulvar/20140910-byealex-a-facebookon-posztolt-a-sztarban-sztarrol-liptai-claudiarol-es-majkarol.htmlA Sztárban Sztár margójára címmel ismét posztolt a Facebookra ByeAlex. A vasárnapi adás óta nem először, amikor is arról írt, hogy a zsűri nem volt igazságos a Kedvesemet előadó Pál Dénessel. Akkor Liptai Claudiának üzent. TV + BulvárOrigoÉlő adásban cinkelte Kárász Robi Hajdú Péterthttp://www.life.hu/bulvar/20140910-a-tv2-mokkajaban-hajdu-petert-szekalta-karasz-robert.htmlNéhány adás erejéig nemsokára Hajdú Péter és családja is látható lesz a TV2 Édes Élet című műsorában. Sarka Kata és gyerekeik a forgatási napokról beszéltek a Mokkában, a műsorvezetőt azonban csupán telefonon kapcsolták be a beszélgetésbe. TV + Bulvár--A ValóVilág 7-et Lilu kapjahttp://www.life.hu/bulvar/20140909-az-rtl-klub-valovilag7-musorat-lilu-vezeti-mondta-el-kolosi-peter.htmlSzabó Zsófi RTL Klubhoz való átigazolásakor a napilapok és internetes portálok szerkesztőiben, újságíróiban is felmerült a kérdés: vajon a TV2 volt sztárjának felbukkanása milyen változást hozhat Lilu életében. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója az Origónak mondta el a csatorna elképzeléseit. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.