Berki Natasha Zselyke hungarocell aranyrudat kapott apjától

TV2 Berki Natasa Zselyke ajándék keresztelő arany Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Berki Krisztián egy aranytömböt vásárolt lánya, Natasha Zselyke keresztelőjére. Most azonban nem is olyan meglepő módon kiderült, kamu volt a 27 millió forintos vásárlás...

Előzetes bejelentését követően kiszállt a NAV a 86 éves Klapka Györgyhöz, és a Berki Krisztián által a kislánya májusi keresztelőjére vásárolt, háromkilós aranytömb 27 millió forintos számláját kereste. Kiderült azonban, az adóellenőr hiába érkezett - tájékoztat a Blikk.

Forrás: AFP

Az üzletember kénytelen volt bevallani, hogy kamu volt az aranytömb, ahogy a vásárlás a TV2-s szerkesztők által megrendezett sztori volt, amit ő ingyen, reklámcélból vállalt. "A Berki Krisztián által vásárolt 3 kilós aranytömb 27 millió forintos számláját akarták. Be kellett vallanom, hogy bár ország-világ és maga a NAV ellenőre is úgy láthatta, hogy nagy vevőm volt, számla nincs. Nem azért, mert adót szeretnék csalni, hanem mert kamu volt az üzletkötés. A stáb egy annyira frissen festett aranytömbbel érkezett, hogy még fogott a festék, nem lehetett hozzáérni, ezért kínáltam tálcán a „vevőnek". Az „aranytömböt" hungarocellből faragták - nyilatkozta a lapnak Klapka.

Az ügyben természetesen Berki Krisztián is megszólalt: "Nagyon örülök, hogy hozzásegített, hogy a zálogházában forgathattunk, viszont az adott pillanatban nem tudott rendelkezésre bocsátani 3 kilós aranytömböt a számomra. Magát a sztorit azonban nem akartam elengedni, és nem volt idő, közeledett a lányom keresztelője" - kezdte érvelését Berki, aki állítólag megkérte a kellékeseket, hogy pótolják a valódi tömböt. "Később csináltattam egy egyedi, valós aranytömböt, monogramozva, ezzel köszöntöttem a lányomat a keresztelőjén."

A lap megkérdezte a csatornát is, megkereste-e már őket a NAV. A következő választ kapták:
„A TV2-höz nem érkezett megkeresés az üggyel kapcsolatban."

Berki Krisztián bevallotta: nemi beteg volthttp://www.life.hu/bulvar/20140915-berki-krisztian-az-edes-elet-sztarja-fiatal-koraban-tripperes-volt.htmlBerki Krisztián, az Édes Élet macsója kénytelen volt elárulni kedvesének, Pamelának, hogy fiatal korában bizony tripperes volt.TV + Bulvár--Újabb hajmeresztő ötlet Berkitől: királyságot alapítanahttp://www.life.hu/bulvar/20140912-berki-krisztian-kiralysagot-alapitana-az-udvari-bolond-puzser-robert-lenne.htmlBerki Krisztián, az Édes Élet celebje a műsorban kijelentette, királyságot szeretne alapítani, hogy kedvesét, Pamelát királynőkét tudja elvenni. Az udvari bolond szerepre Puzsér Róbertet szemelte ki. Vajon mi lesz a kritikus válasza?TV + BulvárElásta magát Berki Krisztián Czippán Anett előtthttp://www.life.hu/bulvar/20140911-berki-krisztian-es-czippan-anett-a-fem3cafe-musora-elott-vitazott.htmlCzippán Anett kiakadt Berki Krisztiánra, mert késett a FEM3 Café első adása előtt. Anett elárulta, azon gondolkodik, hogy lecseréli műsorvezető társát. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.