X-Faktor 2014 videoklip tehetségkutató Republic Cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tizenhat éves Bordás Anasztázia, Sziszi ismerős lehet az X-Faktor nézőinek. A fiatal lányra még Cipő is felfigyelt, és a halála előtt utoljára forgatott Republic-videoklipben együtt is szerepeltek.

Sziszi a Blikknek arról beszélt, hogy sok szép emlék fűzi a zenészhez. "Már-már apa-lánya kapcsolatban voltunk" - mesélte a lány, aki 13 éves volt, amikor egy koncerten megismerkedett Cipővel és rá két hétre már stúdióba is vonultak.

"Már a klip forgatásánál is megviselt volt, de akkor még nem volt olyan szembetűnő, hogy súlyos beteg. Én akkor csak annyit láttam, hogy nincs minden rendben vele. Suliban voltam, amikor az igazgatónő mondta el nekem, hogy nagy a baj, az általam imádott Cipő nincs többé" - emlékezett vissza Sziszi, aki azt mondja, sokat tanult az énekestől.

Anasztázia szombaton pedig az RTL Klub X-Faktorában próbál szerencsét.

Világbajnok sportoló az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140916-gombos-laszlo-otszoros-vilag-es-europa-bajnok-kick-boksz-edzo-jelentkezett-az-rtl-klubon-futo.htmlGömbös László, ötszörös világ- és Európa-bajnok kick-boksz edző év eleje óta tanul énekelni, mert eltökélte, hogy jelentkezik az X-Faktorba.TV + Bulvár--X-Faktor a kulisszák mögött - megtaláltuk a műsor legsármosabb pasijáthttp://www.life.hu/bulvar/20140912-olah-akos-szerkeszto-riporter-bujkal-az-rtl-klub-x-faktor-kulisszai-mogott-o-a-sarmos-jokepu-srac.htmlVan egy jóképű srác, akit már biztosan te is kiszúrtál, ha az X-Faktort nézed. Ő Ákos, aki az X-Faktor kulisszái mögött látható hétről hétre. A sármos szerkesztő-riporter egy gegnek köszönheti, hogy egyengetheti a tehetségek útját a színpadig.TV + Bulvár--A magyar Conchita Wurst is jelentkezett az X-Faktorbahttp://www.life.hu/bulvar/20140912-conchita-wurst-magyar-hasonmasa-kyra-a-transzvesztita-fiu-is-jelentkezett-az-x-faktorba.htmlAz Eurovíziós Dalfesztivál győztesére, Conchita Wurstra megszólalásig hasonlító magyar transzvesztita, Kyra is indul az X-Faktorban.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.