Először lépett fel együtt Iszak Eszti és Dobrády Ákos

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
sztárpár Iszak Eszter Dobrády Ákos show óra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon mi a közös a műsorvezetőben, Iszak Esztiben és vőlegényében, Dobrády Ákos énekesben, akik életükben először közös produkcióra kaptak fellépést? 

Eláruljuk, mit csinált közösen a sztárpár, akik hivatalosan nem ugyanazt a foglalkozást űzik, mégis együtt álltak színpadra. Mindketten rajonganak a szép és drága órákért, amivel kéz a kézben végigvonultak a kifutón az egyik nemzetközi óramárka 30. születésnapja alkalmából rendezett exkluzív partin. De nem egyedül ők mutatták be a luxusketyegőket. Több sztár is örömmel mondott igent az órás felkérésre, ami a nyárutó legjobb rendezvénye címet is kiérdemelné, több ismert fellépővel és sok vendégként meghívott celebbel.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

/1409/Model2014917142943
Bohócot csinált magából Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/bulvar/20140917-berki-krisztian-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-kilakkoztatta-a-kormeit.htmlAz egykor tripperes, később herevasalt Berki Krisztián bármit megtesz azért, hogy a figyelem középpontjába kerüljön. Ezúttal a körmeit lakkoztatta színesre. TV + BulvárCipő felfedezettje is jelentkezett az X-Faktorbahttp://www.life.hu/bulvar/20140917-cipo-a-republic-elhunyt-enekese-felfedezettje-bordas-anasztazia-is-jelentkezett-az-x-faktorba.htmlA tizenhat éves Bordás Anasztázia, Sziszi ismerős lehet az X-Faktor nézőinek. A fiatal lányra még Cipő is felfigyelt, és a halála előtt utoljára forgatott Republic-videoklipben együtt is szerepeltek.TV + BulvárOrigoMelyik magyar szépségkirálynő a legszebb?http://www.life.hu/bulvar/20140916-melyik-magyar-szepsegkiralyno-a-legszebb-miss-universe-hungary-miss-world-hungary-vagy-miss-balaton.htmlIdén már három szépségkirálynő fejére került korona. Megválasztották a Sarka Kata által jegyzett Miss World Hungaryt, a Balaton Szépét és a Vajna házaspár nevével fémjelzett Miss Universe Hungary címet viselő királynőt.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.