Baywatch-lányként pózol a fiatal Kiszel Tünde

Forrás: Kiszel Tünde/Facebook -
modell fotó Kiszel Tünde Baywatch
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját bevallása szerint is nosztalgikus hangulatba került Kiszel Tünde. Fiatalkori fotót posztolt a Facebookjára a naptárdíva. 

Fekete-fehér, fürdőruhás fotóval örvendeztette meg rajongóit Kiszel Tünde. A szupervékony, nagyhajú celebet, volt, aki így jellemezte: "Ha nyaktól lefelé nézed, akkor egy Baywatch-sztár, nyaktól felfelé pedig egy spanyol hercegnő, nagyon gyönyörű". Nos, Tünde nyilván az ilyen és ehhez hasonló kommentekért posztol magáról szexi fényképeket. Nektek tetszik?

Forrás: Kiszel Tünde/Facebook

Cipő felfedezettje is jelentkezett az X-Faktorbahttp://www.life.hu/bulvar/20140917-cipo-a-republic-elhunyt-enekese-felfedezettje-bordas-anasztazia-is-jelentkezett-az-x-faktorba.htmlA tizenhat éves Bordás Anasztázia, Sziszi ismerős lehet az X-Faktor nézőinek. A fiatal lányra még Cipő is felfigyelt, és a halála előtt utoljára forgatott Republic-videoklipben együtt is szerepeltek.TV + BulvárOrigoVajnáék szépségversenye: Schwarzenegger és kabaréhttp://www.life.hu/bulvar/20140915-a-miss-universe-hungary-szepsegverseny-amelyet-vajna-timea-rendezett-a-youtube-on-lathato.htmlNem hiába vártuk Vajna Tímea szupertitkos Miss Universe szépségversenyét. Néhány nappal ezelőtt Andy Vajna megsúgta riporterünknek, mit gondol a korábbi szépségversenyekről, és ígérte, valami egészen különlegeset állítanak színpadra. Sikerült! Még Schwarzenegger is feltűnt.TV + Bulvár--Vajna Timi első spárgáját is megmutattahttp://www.life.hu/bulvar/20140912-vajna-timi-az-instagramjara-gyerekkori-fotot-posztolt.htmlNagy divat a celebek között is, hogy gyerekkori fotókat posztolnak magukról. Nos, most Vajna Timi is megmutatta...TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.