Kifogott a ruha Tóth Verán a Sztárban sztár színpadán

Forrás: TV2 -
Tóth Gabi Sztárban sztár ruha Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vera - bár remekül alakította húgát, Tóth Gabit - egy kicsit mégiscsak "civil" maradt a szuperprodukció alatt. A nézők is láthatták, hogy éneklés közben folyton a ruhájával bíbelődött, valami nagyon zavarta. De mi lehetett a gikszer?

Tóth Vera folyton a csípőjénél babrálta, tűrögette a ruháját a Sztárban sztár színpadán, szemmel láthatóan valami nagyon nem stimmelt neki. Folyton a szürke zsákruha derekához kapkodott és gyűrögette befelé. Úgy tűnt, hogy a ruha önálló életre kelve folyamatosan le akart csúszni, hogy eltakarja a lábait, pedig erre hatalmas hangsúlyt fektettek Tóth Gabi szerepében, ha már alakjuk ennyire eltérő.

Forrás: TV2

Nézd meg a videón, mennyire zavaró volt állandó kapkodása a derekához!

Szerettük volna megkérdezni Verát, hogy mi volt a baj a ruhával, el is mesélte az adás után, majd azt üzente, hogy ő bizony nem nyilatkozott erről!

Kedves ismerőst rejtett a Minyon jelmez a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140921-hajdu-lucat-a-szarban-sztar-a-minyon-jelmeze.htmlA Sztárban sztár énekesnője, Dukai Regina produkciójának színpadán feltűnt egy közismert rajzfilmfigura, a Gru 2 Minyonja. TV + Bulvár--Pál Dénes: "Szívesen kimozdulnék már a komfortzónámból"http://www.life.hu/bulvar/20140921-pal-denes-nem-gyantaztat-haladekot-kapott-karady-szerepeben-a-szortelenitessel-a-sztarban-sztarban.htmlVasárnap este Karády Katalint személyesíti meg Pál Dénes, a műsor fő szenvedője, aki a múlt héten Gergely Robiként mindenkit levett a lábáról tökéletes alakításával. Vajon menni fog neki a női szerep is?TV + Bulvár--Koós Réka esett ki a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/bulvar/20140921-a-tv2-sztarban-sztarjabol-koos-reka-esett-ki.htmlTúl vagyunk a TV2 Sztárban sztárjának harmadik adásásán. A jövő héten már csak 9 híresség szórakoztatja a nézőket. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.