Dér Heni családi fészket építene, de nincs ideje

Forrás: Just Creatív -
Vincze Gábor család énekesnő Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem csak a karrierjére koncentrál Dér Heni, aki nyáron tartotta az eljegyzését. A családalapítás leaglább ugyanolyan fontos lett az életében. 

Az elkövetkező hetekben megjelenik a szólóalbuma, közben készül a következő színházi darabra, koncertezik, talán újra megpróbálkozik az Eurovíziós Dalfesztivállal és saját menedzsmentcéget alapított. Ennyi elfoglaltság mellett érthető, hogy alig marad ideje a családi életre, pedig hamarosan férjhez megy.

Forrás: Just Creatív

"Az eljegyzés óta kifejezetten boldog vagyok, minden úgy sikerült, ahogy akartam. Egy hatalmas, reggelig tartó bulit hoztunk össze, ami valójában pont olyanra sikeredett, mint egy 'kislagzi'. Már egy ideje együtt élünk a vőlegényemmel, Gáborral, nemrég költöztünk össze egy új lakásba. Mindent együtt alakítottunk ki, mindent közösen csinálunk és a legfontosabb, amit nagyon élvezek, hogy ő otthon nagyon férfi, én pedig nagyon nő tudok lenni. Évtizedek óta munkáról szólt az életem, reggeltől estig csak szaladtam egyik helyről a másikra. Igényelném a családi életet, hogy többet legyek otthon, és könnyebben ki tudjam építeni a mi kis családi fészkünket. És több időt szeretnék a konyhában tölteni, sütni-főzni a páromnak, amit imádok, csak nincs rá időm" – árulta el Heni, aki nem sietteti az esküvőt.

"Nem ismerjük a jövő évi beosztásunkat, attól függ, hogy mikor tudunk összeházasodni. De nem sietünk. Akár a baba is érkezhetne, teljesen normális, hogy 30 év körül a gyerektervezés is szóba kerül. Bármikor megérkezhet, és én nagyon fogok neki örülni" - tette hozzá a II. Kürtőskalács Fesztivál egyik arca.

Cinthya Dictator a Rising Starban próbálkozikhttp://www.life.hu/bulvar/20140923-cinthya-dictator-az-tv2-edes-elet-sztarja-a-rising-starban-es-a-sztarban-sztarban-kaphat-stylist.htmlCinthya a Rising Star stylistja mellett kaphat asszisztensi feladatot, előtte pedig a Sztárban sztárban bizonyíthat, ahol Tilla öltözőjében kezdett.TV + Bulvár--Lájkvadászra sikerült Szabó Zsófi szülinapi szelfijehttp://www.life.hu/bulvar/20140923-szabo-zsofi-szeptember-22-en-unnepelte-26-ik-szuletesnapjat.htmlSzeptember 22-én töltötte be 26. születésnapját Szabó Zsófi. A celeblányt barátnője, Sarka Kata is felköszöntötte, de például Tóth Gabitól is kapott kisvideós Boldog szülinapot!-dalocskát tegnap Instagramján. TV + BulvárOrigoBozsek Márk kedd este látható utoljára a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/bulvar/20140923-bozsek-mark-a-baratok-kozt-szereploje-kedd-este-lathato-utoljara-a-sorozatban.htmlA Barátok közt Szabija végleg búcsút int a sorozatnak és követi szerelmét, Annát, aki egy messzi városban kap munkát.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.