Berki Krisztián (exsportvezető) rendező TV2 Sztárban sztár pornófilm jogi lépés visszaélés reklám jó hírnév Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet főcelebje, Berki Krisztián kiakadt, miután megtudta, hogy visszaéltek a nevével. Pornófilmet reklámoztak vele.

Úgy tűnik, Berki Krisztián nevével bármit el lehet adni. Legyen szó kolbászról, herevasalásról vagy felnőttfilmről. Így gondolhatta ezt annak az „alkotásnak" a rendezője is, aki Berki nevével reklámozta pornófilmjét, ami „Sztárban sztár van" címmel jelent meg a piacon – tudósít a Bors egy internetes portálra hivatkozva. A cím egyrészt nagyon hasonlít a TV2-n most is futó szuperprodukcióra, másrészt a készítők jogsértést követhettek el, a lemezt úgy adják el, mintha Berki rendezte volna.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Az Édes Élet sztárja a laptól értesült arról: neve alatt pornófilm fut. „Megteszem a megfelelő jogi lépéseket!" – reagált rá feldúltan.

A Bors által megkérdezett független ügyvéd azt mondja, jelen helyzetben két Berki Krisztián (a celeb és a tornász olimpikon) is perelhetne jó hírnév megsértése miatt, de a film címe a TV2-höz való kötődés miatt talán egy személyre szűkíti a kört. „Jó hírnév megsértése miatt polgári per indítható, és egy fogyasztóvédelmi eljárás is a termékkel kapcsolatban" – mondta a lapnak a szakember.

Extrém pornós helyszínek

A Life.hu-nak egy szakmabeli mesélt a felnőttfilmek kulisszatitkairól, például a legizgalmasabb forgatási helyszínekről. Ha kíváncsi vagy a szaftos részletekre, kattints tovább IDE! De csak akkor, ha elmúltál 18!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.