Celeb vagyok ments ki innen műszempilla Bódi Sylvi éhezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beutazta a világot, kipróbálta a luxusszállókat és a nomádabb sátrazást, talán tőle várjuk a legkevésbé, hogy kiakadjon az RTL KLub Celeb vagyok, ments ki innen! című produkciójának dzsungelében. Az éhezéstől viszont ő is pont annyira fél, mint társai.

Tíz hónapja speciális étrend szerint étkezik Bódi Sylvi, amelynek köszönhetően kirobbanó formában van.
"Jelenleg 58 kiló vagyok, 55 szoktam lenni, de elmondhatom, hogy nem érdekelnek a kilók. Az ember teste a sporttól,izmosabb lesz" - mondta a Life.hu-nak, majd gondolatait a közösségi oldalán kiegészítette.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

"Tele vagyok energiával, szuper az anyagcserém és a hormonháztartásom. Próbálok én diétázni, hogy jól bírjam a dzsungelben való koplalást, de ez a nem evés nem az én műfajom. Egészségtudatos emberként úgy érzem, hogy ez lesz számomra az igazi próbatétel."

A modellként ismertté vált Sylvit igazi városi lánynak képzeljük el, de állítja, hogy a nomád körülmények között is jól érzi magát. Persze egy, a szépségéhez szükséges apró kiegészítő sohasem hiányozhat a komfortérzetéhez.

/1409/Celeb2014918165432

"Városban élek, de sok helyen jártam a világban. Éltem egyszerű körülmények között, nomád módon. A rólam kialakult képpel ellentétben nem csak a luxusszállókban érzem jól magamat. Mexikóban aludtam hálózsákban a homokban, amikor nem volt hely a szálláson, de autó tetejére szerelt sátorban is hajtottam már álomra a fejemet. Az egyetlen dolog, amihez ragaszkodom, az a teljesen eredetinek tűnő,3D-s szempillám. Hat éve viselem, a felhelyezés után pár hétig kitart. A napi sminkelés nem érdekel" – nevetett Sylvi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.