Szabó Zsófi Kapócs Zsóka barátnő csajozás Oszter Alexandra Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csajozási szokásairól mesélt az Édes életben Berki Krisztián. Saját bevallása szerint több mint 25 celebnője volt, a legtöbb barátnője ugyanis a szépségiparban dolgozott.

Az Édes Életben promózza hamarosan megjelenő könyvét Berki. Ha igaz, amit mond, soha nem kellett sokat tennie azért, hogy felszedjen valakit, minden ujjára több nő is jutott, többnyire a szépségkirálynő résztvevőit cserkészte be. "Ez verseny volt, magamnak" - jelentette ki. Azt is elárulta, hogy van olyan exe, aki most arra kérte, hogy ne említse meg a nevét a könyvben. Az, hogy ki ő, az nem derült ki.

Ők biztosan megvoltak Berkinek

Gyűrűs menyasszonya volt Krisztiánnak Oszter Alexandra. A színésznő azonban később már távolságtartóan beszélt egykori vőlegényéről. Sőt, nem kevesebbet állított, mint hogy csak szexre kellett neki az egykori Fradi-vezér.

Kapócs Zsóka sem büszke már arra, hogy Berki egykor a párja volt. Olyannyira, hogy jóideje már beszélni sem hajlandó róla.

Nagy port kavart a testépítő celeb viharos kapcsolata Szabó Zsófival. "Szerelmünk egy életre szól, a kapcsolatunk viszont jelen pillanatban szünetel" - nyilatkozta szakításukkor Berki. A TV2-ről az RTL Klubra átigazoló színésznő pedig a következőket mondta: "Én vetettem neki véget, mert úgy éreztem, hogy nem egy úton járunk". Zsófi és Krisztián még egymás nevét is magukra tetováltatták, amelyeket azóta eltávolíttattak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.