Vastag Tomi nem akar a Vastag Csaba lenni

Forrás: rtlklub.hu -
TV2 Vastag Csaba Sztárban sztár Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon felismernék a rajongók Vastag Csaba bőrébe bújva testvérét, Vastag Tomit? Hogy mekkora a hasonlóság a két fiú között, ez vasárnap este a Sztárban sztár adásában kiderül.

Vastag Tomi saját bevallása szerint egyáltalán nem vágyik arra, hogy Vastag Csaba életét élhesse, és ezzel együtt testvére rajongóit is a magáénak tudhassa. Meg van elégedve saját rajongóinak a számával, saját életével, saját karrierjével.

Forrás: rtlklub.hu

„A valós életben sohasem akartam eljátszani, hogy milyen lenne, ha én lennék Csabi, eszembe sem jutott úgy kimenni az utcára, hogy összekeverhessenek vele. Nem éreztem volna fairnek vele szemben. Mindenesetre nehéz feladat őt megszemélyesíteni. Ha valakitől nagyon különbözöl, akkor nem látnak bele téged az ő figurájába, de ha hasonlítotok egymásra, nehéz úgy megformálni a szerepet, hogy ne lássák a te személyedet, csak az eredetei előadót. Igyekeztem Csabitól elsajátítani az előadásmódját, együtt gyakoroltuk a mozdulatokat, figyeltem, hogyan énekel. Hogy nagyobb legyen a hasonlóság kölcsönkaptam tőle azt a ruhát, amit a dal klipjéhez viselt”- árulta el az énekes, aki a múlt heti alakításáért kemény kritikát kapott.

Az elmúlt héten Tóth Verának kellett megbirkóznia egy, a Tomiéval hasonló helyzettel. A Megasztár 1 győztese ugyanis húgát, Tóth Gabit formálta meg a Sztárban sztár színpadán. Az X-Faktor mentora meghatódott testvére produkciójától, kíváncsiak vagyunk arra, vajon Csaba miként értékeli öccse előadását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.