Tóth Gabi ismét tökéletes cickókat villantott

Forrás: Tóth Gabi/Instagram -
Tóth Gabi mell mellmegnagyobbítás X-Faktor X-Faktor 2014 Instagram RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg mi érdeklődve figyeltük az X-Faktor szombati adását felvételről, addig Tóth Gabi sem tétlenkedett. Ő és a mellei, mielőtt még bevették volna Nagykállót, felkerültek az Intagramra.

Az X-Faktor női mentora ebben a hónapban megmutatta már az új haját, majd pedig a friss tetoválását is, most azonban olyat tett közzé, amit nem először látunk. Nem nehéz kitalálni, miről is van szó. Természetesen az ikrekről.

Megvan Tóth Gabi utódja az X-Faktorban - Íme Ő! Forrás: Tóth Gabi/Instagram

Nem csak Nagykállón, de a tehetségkutató szombati adásában is pörögtek az események. Alföldi Róbert szinte elolvadt a tehetséges színésztől, a jólelkű Szikora pedig jól bekeményített.

Szakítása miatt jelentkezett az X-Faktorba a jóképű színészhttp://www.life.hu/bulvar/20140925-borbely-richard-szinesz-is-jelentkezett-az-x-faktorba-a-tehetsegkutatoba-menekult-szakitasa-utan.htmlBorbély Richárd színészként már több társulatban is bizonyított. Szakítása után pedig úgy döntött, az X-Faktor színpadán is próbára teszi magát. TV + BulvárRTLKLUBVastag Tomi nem akar a Vastag Csaba lennihttp://www.life.hu/bulvar/20140927-vastag-tomi-nem-akar-a-csabi-lenne.htmlVajon felismernék a rajongók Vastag Csaba bőrébe bújva testvérét, Vastag Tomit? Hogy mekkora a hasonlóság a két fiú között, ez vasárnap este a Sztárban sztár adásában kiderül.TV + Bulvár--Máris forgat a Jóban Rosszban sorozatban Nagy Adrihttp://www.life.hu/bulvar/20140927-a-tv2-joban-rosszban-sorozatanak-szabo-zsofi-utan-uj-betty-tanakisa-szabo-zsofi.htmlAhogy kiválasztották, máris munkába állt a TV2 Jóban Rosszbanjának új Betty Tanakisa, Nagy Adri. A lány az első napok élményeiről mesélt. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.