Vastag Csaba ezért nem szurkolhatott testvérének a Sztárban sztárban

Forrás: RTLKLUB -
Tóth Gabi X-Faktor TV2 kitiltás Vastag Csaba Sztárban sztár Majka Tóth Vera RTL Klub Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem nézhette meg Vastag Csaba, hogy öccse, Tamás hogyan utánozza őt a Sztárban sztárban. Tóth Gabi feltűnése után nem kockáztatott az RTL Klub.

Az X-Faktor-győztes énekese szerette volna megnézni öccse, Tamás produkcióját, hogy Tóth Gabihoz hasonlóan az első sorból drukkolhasson testvérének, az RTL Klub azonban nem adott engedélyt. Mindezért Majka - aki hétvégén Lajcsinak is beszólt - a felelős, aki Gabi esetében nem tudott lakatot tenni a szájára – legalábbis a Blikk szerint.

Forrás: RTLKLUB

„Tóth Gabi engedéllyel vett részt a felvételen, a TV2-vel volt egy megállapodásunk. Elmondták, nem fognak említést tenni arról, hogy ő is ott van, nem érdekük az, hogy a jelenlétét promózzák, csak a testvérét szeretné megnézni magánemberként. Ennek ellenére körülbelül az első öt percben Majka bemondta, hogy üdvözli a nézőtéren Tóth Gabit. Nem látom értelmét annak, hogy egyezkedjünk Csabáról" – mondta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

A TV2-nél azonban másképp emlékeznek: „Tóth Gabival kapcsolatosan semmiféle hivatalos kérés nem érkezett a TV2-höz az RTL Klubtól. Nővére, Vera kívánságát respektáltuk, és egyetlen képkockán sem szerepelt. Amit tehát ígértünk, maradéktalanul be is tartottuk" – magyarázta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.