Molnár Andi szokatlan állatot engedett az ágyába

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
hiszti Celeb vagyok ments ki innen pók Molnár Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan kezdi magát hozzászoktatni a dzsungelben várható rovarokhoz Molnár Andi. A Szombat Esti Láz közkedvelt táncosnője a Celeb vagyok, ments ki innen! című RTL-es produkcióval utazik rettegni a legnagyobb dél-afrikai természetvédelmi terület, a Kruger Nemzeti Park szomszédságába, hazánktól 8200 km-re.

Molnár Andi hősiesen készül a nagy megmérettetésre, már a rovarokkal is barátkozik. De nem is tőlük, hanem attól tart a leginkább, hogy hiszti nélküli élete unalmas lesz a nézőknek.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Tegnap az ágyamban mászott egy kicsi pók, életemben először nem dobtam ki. Meg kell szoknom, hogy bogarakkal kell hamarosan együtt élnem. A legnagyobb kihívás az, hogy a csótányt elbírom-e magamon. Egy hüllőt sokkal hamarabb megfogok, mint egy bogarat. Nagyon rossz gyerekkori emléket őrzök: véletlenül egy fülbemászót kettévágtam és kétfelé rohant az iszonyat. Ezt sohasem fogom elfelejteni" - emlékezett vissza a SportKlub műsorvezetője.
Attól tartok, hogy unalmas leszek a normalitásommal. Valószínűleg engem is ki lehet majd hozni a sodromból, ha nem kapok ételt, igaz, még ehhez is hozzá vagyok szokva. Emlékszem, amikor fitneszeztem, sírtam az éhségtől a hűtő előtt, de kitartottam. De a barátaim körében sem voltam soha 'jófej', amíg ők ették a finomabbnál finomabb sülteket én kértem egy tonhalsalátát. Már elkezdem a szervezetemet hozzászoktatni a kis adagokhoz. Biztos vagyok benne, hogy öt-hat nap után elszakad a cérna, sírni fogok vagy kiborulok."

Bárdos András: "Még az is lehet, hogy rosszul döntöttem!"http://www.life.hu/bulvar/20140919-bardos-andras-ujsagiro-megy-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-realitybe.htmlBárdos András a Celeb vagyok, ments ki innen! című produkció egyik legnagyobb meglepetése. Igaz, az egykori híradós, aki nem mellesleg egyetemi rektorhelyettes volt, a Szombat Esti Lázban már megmutatta lazább oldalát, de meglepődtünk, hogy pornósztárok, ValóVilág-szereplők, egy transznemű előadóművész és több celeb társaságában indul neki a dzsungelkalandnak.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huHevesi Tamás felesége megy a dzsungelbehttp://www.life.hu/bulvar/20140925-hevesi-tamas-felesege-hevesi-kriszta-szexualpszichologus-aki-megy-a-celeb-vagyok-ments-ki-innenbe.htmlKevesen tudták eddig, hogy Hevesi Tamás neje az a Hevesi Kriszta ismert szexuálpszichológus, aki megy Afrikába a celebekkel. Közben férje a Sztárban sztárban versenyzik. TV + BulvárOrigoCímlapra vágyik Novák Angélahttp://www.life.hu/bulvar/20140922-novak-angela-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen.htmlNovák Angéla, a transzszexuális díva is tagja lesz a a Celeb vagyok, ments ki innen! csapatának. Elárulta, minden vágya, hogy a nyuszis magazin címlapján szerepeljen. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.