Elcsúfították a szépségkirálynőt, Cserháti Tamarát

Forrás:Flow Pr -
Cserháti Tamara Miss World Hungary kiütés csalánkiütés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cserháti Tamara szépségkirálynő a saját bőrén tapasztalhatta, hogy mit művel az ember külsejével egy ritka és alattomos bőrbetegség. A buszon inkább nem ülnek mellé, még alvás közben is véresre vakarja magát, és az ellenségeinek sem kívánja azt a szenvedést, amit kiütései okoznak.

A Miss World Hungary 2012 címet viselő Cserháti Tamarát teljesen élethű, a krónikus urticariára jellemző kiütésekkel maszkírozták el. A látványtól szinte sokkot kapott a szépség.

Forrás:Flow Pr

Hat órán keresztül tartott a folyamat, és csak a végén kaptam tükröt a kezembe. Sokkolt a látvány, és kizárólag arra tudtam gondolni, hogy azonnal szabadítsanak meg a kiütéseimtől. El se tudom képzelni, hogyan lehet egy ilyen betegséggel évekig együtt élni, hiszen itt nem csupán a külsőről van szó. Ez a bőrprobléma, a betegséggel járó folyamatos viszketés és a társadalmi reakciók miatt a belsőt is felemészti" – nyilatkozta a szépségkirálynő, aki az Urticaria Világnapja alkalmából segített felhívni a figyelmet a bőrbetegek nehéz helyzetére.

Bevállalnál egy pasit kiütésekkel?

Az Urticaria (csalánkiütés) október 1-ei világnapja alkalmából közzétett 1200 fő bevonásával készült kutatás rávilágított arra, hogy a bőrbetegségek mennyire lehetetlenítik el a társkeresést, miképpen nehezítik meg a karrierépítést, valamint, hogy milyen hatással vannak a sportban és a társadalmi életben való részvételre. A felmérés további részleteit, valamint a megoldást, hogyan segíthetünk a betegeknek, a Life.hu korábbi cikkében találod.
Karda Bea bevállalta: 4000 méterről ugrott lehttp://www.life.hu/bulvar/20141002-karda-bea-elete-elso-ejtoernyos-ugrasan-van-tul-ezzel-regi-alma-teljesult.htmlKarda Bea énekesnő túl van első ejtőernyős ugrásán, ezzel régi álma teljesült. Gratulálunk!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKlapka György mindenkit átverthttp://www.life.hu/bulvar/20141002-klapka-gyorgy-uzletember-mindenkit-atvert-becsapos-hirdetesevel-miszerint-eladasra-kinalja-vamhaz.htmlAz agyafúrt üzletember egy reklámspotban hirdette „már unom" felszólítással, hogy eladásra kínálja Vámház körúti aranykereskedését. Most kiderült, ez csak egy reklámfogás volt.TV + Bulvár--Kígyót, békát öntöttek Lilura – sikítva, de kiállta a bátorságpróbáthttp://www.life.hu/bulvar/20141002-lilu-lesz-a-celeb-vagyok-beszeljuk-meg-musorvezetoje-vicces-beharangozo-film-keszult-a-musorhoz.htmlLilu lesz a Celeb vagyok, beszéljük meg! című talkshow műsorvezetője, amely október 6-tól minden hétköznap délután jelentkezik az RTLII-n. A műsorhoz készült vicces beharangozó kisfilmben Lilu bizonyítja, ő is megállná a helyét a vadállatok között.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.