Bálint Antónia nem tudja, hogy szingli-e vagy sem

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
szingli ingatlan politika Bálint Antónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bálint Antónia egy szingliknek rendezett klub megnyitóján vállalt műsorvezetést, egészen szolid külsővel. Azt viszont nem tudta eldönteni, hogy szingli-e vagy sem.

Hirtelen sok munkája lett a celebeskedésből megélni nem tudó, ezért politikai karrierre vágyó Bálint Antóniának, aki a Rákos-patak környékén harcol a képviselői mandátumért. Toncsit annyira lefoglalja az ingatlanbiznisz és a politika, hogy nem sikerült eldönteni, hogy ismerkedne-e vagy sem, pedig egy szingliklubban vállalt műsorvezetést és lett volna lehetősége új hódolók után nézni. Nem tudta eldönteni, hogy nyitott-e vagy sem egy új kapcsolatra, így a státuszát jelölő karszalag nélkül maradt.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

"A politika mellett ingatlanértékesítéssel foglalkozom, nemrég elvégeztem egy 5 napos tanfolyamot. Egy barátnőm dolgozott a szakmában, miután vele beszélgettem megtetszett a kötetlen munka, ráadásul nagy lehetőségeket is látok benne, ugyanis az ingatlanpiac kezd fellendülni. Nem a saját vállalkozásom, munkavállalóként dolgozom egy hazai láncnál. A magánéletemről pedig inkább nem beszélek" – mondta Antónia, akit utoljára egy fiatal sráccal láttak összebújva egy koncerten. Toncsi egyébként nagyon szolid külsővel állt színpadra, inkább tűnt politikusnak vagy ingatlanértékesítőnek, mint egy szerelemre vágyó, fiatal nőnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.