Részegen állt a megmérettetés elé az X Faktor versenyzője

Forrás: Facebook/X-Faktor -
Pádár Alexandra x faktor alkohol tábor tehetségkutató verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem bírta a feszültséget, ezért benyomott egy felest az X-Factor tehetséges versenyzője, Pádár Alexandra. Mindezt a megmérettetés előtt rövid idővel. Hiába, az alkohol nem hozta meg a kellő bátorságot, ám se mozdulatait nem tudta így koordinálni, se érzelmeit nem tudta féken tartani - írta a Blikk.

"Egyfolytában gombóc van a torkomban" - mondogatta a lány a stábtagoknak, és bár az első nap még úgy látszott, elég ereje marad a kihívásra, egyszercsak eltűnt a szemek elöl.

Forrás: Facebook/X-Faktor

Egyik versenytársa, Kállai-Kiss Zsófia számolt be a Blikknek a történtekről:

"Az éneklés napján is sokat próbáltunk, de Alexandra eltűnt fél órára. Kerestem egy ideig, aztán néhányan mondták, hogy az egyik zenekarral látták. Mire megtaláltam a fiúkat, Alexandra már nem volt velük, de figyelmeztettek, hogy figyeljek rá, mert elég zavart, és ivott is. Amikor megtaláltam, sírva elmesélte, hogy nem bírt vacsorázni és reggelizni sem az izgalomtól, így a kevés pálinkától, amit megivott, azonnal berúgott."

Az X - Faktor kreatív felelős szerkesztője, Schiwert-Takács László szerint ez nagy hiba volt Alexandra részéről:

"A tábor forgatása mindig a műsor legkeményebb időszaka; nemcsak a versenyzőknek, nekünk, az X-Faktor stábjának is. Itt kiderül a versenyzőkről, hogyan viselkednek stresszhelyzetben, hosszú órákon át várakozva, megismerjük a határaikat. Ez nem egy laza üdülőtábor és májusi lepkekergetés; van, aki rosszul reagál a nagy nyomásra, ennek időben ki kell derülnie. Alexandra, úgy látszik, az alkoholt választotta, hogy kicsit fellazuljon."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.