Gundel Takács Gábor repülés születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőt testvére lepte meg az izgalmas ajándékkal. Gábornak bizony repülnie kellett! Éppen az 50. születésnapján.

A műsorvezető a Blikk újsáígrójának mesélt a meglepetésről:

"Az öcsém lepett meg azzal, hogy Vári Gyulával – aki korábban vadászpilóta volt, és több világbajnoki címet is nyert – együtt repülhettem. Persze nem vadászgépen, hanem egy JAK–52-essel. A 20 perces repülés alatt mindenféle műrepülő-figurát kipróbáltunk, és magam is vezethettem a gépet, persze biztos távolságra a földtől, Gyula felügyeletével. Leírhatatlan élmény egy ilyen fantasztikus pilótával repülni."

Gundel Takács Gábort egyéb módon is kényezteti az élet, újra kérdésekkel faggatja az M1-en futó Maradj talpon versenyzőit, valamint újra képernyőre kerül egykori kedvenc műsora, a Játék határok nélkül is.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

– "Mind a két műsor kedves számomra. A Játék határok nélkül azért, mert igazából ennek köszönhetem, hogy megkülönböztethető lettem, hiába dolgoztam előtte már évekig a sportosztálynál. A Maradj talpon! pedig nagyon sikeres vetélkedő, túl vagyunk a háromszázadik adás forgatásán is. Úgy emlékszem, én eddig nyolcszor estem a mélybe"

A kerek évszámról is őszintén nyilatkozott:

– "Nem érzem magam ötvennek, de a dokumentumok mégis arról tanúskodnak, hogy bizony ennyi az éveim száma. Egyébként különösebben hiú sem vagyok, a frizurám sem zavar, bár több megkeresést is kaptam különböző hajbeültető cégektől, de nem éreztem fontosnak, hogy éljek a lehetőséggel".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.