Ördög Nóra legfrissebb fotóin káprázatosan néz ki

fotózás fotó Rising Star Ördög Nóra gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második gyereke születése után tökéletes alakkal, a nézők többségének jobban tetsző, félhosszú hajjal tér vissza Ördög Nóra a képernyőre. A novemberben induló Rising Star népszerűsítéséhez elkészültek a promófotók, amelyeken ragyogóan néz ki.

"Ez most két gyerek után? Vaooo, bár én is így néznék ki 2 hónap múlva!" - írta az egyik, feltehetően kismama kommentelő Ördög Nóra Facebook-oldalán, ahova felkerültek a műsorvezetőről készült legfrissebb promófotók. Ezt a képeket biztosan Nóra férje, Nánási Pál készítette.

A műsorvezető a TV2 korábbi riportjából már ismert aranyszínű topot és fekete szoknyát viseli a képeken, ráadásul a haja is félhosszúra nőtt. Ezt azért fontos megjegyezni, mert Nóra haja mindig is vita tárgyát képezte - a legtöbben nem szerették a rövid, pixie frizurát (mi igen), most viszont azok kezdhetnek fanyalogni, akik mégis rajongtak érte. Ilyen ez. Most már egyébként az is kiderült, hogy Nóra társa Majka lesz a műsorban, sőt, azt is tudjuk, kik az ítészek.

A Life.hu tippje - nem csak Ördög Nórának

És ha már frizura: a Life.hu szépségszakértője, Takács Nóra pont a napokban mutatott be egy tűzött frizurát félhosszú hajból. A videót ide kattintva nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.