Bereczki Zoltán keményen kritizálta Keresztes Ildikó angol kiejtését

Bereczki Zoltán kiejtés Sztárban sztár angol Keresztes Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikó a héten Christina Aguilera dalát énekelte a Sztárban sztárban. Az énekesnőt többnyire megdicsérték a mentorok, de a maximalista Bereczki Zoltán nem tudott elmenni szó nélkül Ildikó angol kiejtése mellett.

Lehet, hogy Bereczki Zoltán nem szereti a neve mellett hallani a maximalista jelzőt, de ő az a zsűritag, aki kőkeményen ítéli meg a Sztárban sztár versenyzőinek teljesítményét. Múlt héten Vastag Tamás kapott tőle hideget-meleget a Sinatra-produkció miatt, a héten pedig Keresztes Ildikót vette elő. Egészen pontosan az énekesnő angol kiejtése nem tetszett neki.

Forrás: TV2

"Nem akarom, hogy internetes mém legyen Ildikóból, de nem tudom elhallgatni, hogy ő az új Bikicsunájné. Az a szövegmondás, amit itt leraksz az asztalra hétről hétre, az nagyon kemény." Ugyan mindenki nevetett, Tilla azért visszakérdezett, hogy ez beszólásnak számít-e. "Elég keményen" - válaszolta Zoli. "Hozzáteszem, hogy az, ahogyan Ildikó ebben a műsorban dolgozik hétről hétre, az mindig a szívem csücske."

Hajós András megvédte Ildikót, szerinte Anglia lakosságának túlnyomó része sem tud angolul, és ez a popzenére különösen igaz. Szerinted is borzalmas Keresztes Ildikó angol kiejtése?

Mi az a Bikicsunáj?

A Bikicsunáj 2010-ben volt az év egyik slágerszava. A Megasztár ötödik szériájának első adásában tűnt fel Szarka László 40 éves ököritófülpösi biztonsági őr, aki az Alphaville Big in Japan című dalát adta elő. Ő azt hitte, angol nyelven énekel, de mi tudtuk, hogy nem. A szöveg egyes részeit csak halandzsázta.

Dukai, Keresztes, Pál Dénes: ki volt a Sztárban sztár legjobb nője vasárnap?http://www.life.hu/bulvar/20141005-dukai-regina-keresztes-ildiko-es-pal-denes-nokent-a-sztarban-sztarban.htmlHa valaki egyszer azt mondja, hogy Pál Dénes dögösebb csaj, mint Keresztes Ildikó, egyszerűen csak hülyének nézzük. Ha viszont azt állítja, Pál Dénes Dukai Reginánál is jobb nő, körberöhögjük. A Sztárban sztár után már egyik reakciónkban sem vagyunk olyan biztosak.TV + BulvárKeresztes Ildikó: "Ami érdekelt, azt mind elvettem az élettől"http://www.life.hu/sztarszerzok/szily-nora/20140903-szily-nora-interju-keresztes-ildiko-enekesnovel.htmlNapokon belül láthatjuk a Sztárban sztár című műsorban. Két héten belül megjelenik a róla szóló könyv, amit aztán jubileumi koncertje követ. Sűrű napokat él, nem csodálkoztam tehát, hogy életében először kétségbeesetten hívogatott, hogy jön, jön, csak késik… És én tulajdonképpen hálás voltam neki, mert jólesett végre kicsit ücsörögni a Vörösmarty téren.Szily Nóra--Keresztes elfogadta, hogy nem lehet gyereke: "Semmi nem történik véletlenül"http://www.life.hu/csalad/20140912-keresztes-ildiko-a-tv2-sztarban-sztar-enekesnoje-bevallotta-miert-nem-lehetett-gyermeke.htmlAz énekesnő elmesélte, már letett a gyermekvállalásról, de bevallotta, 40 évesen még minden követ megmozgatott, hogy teherbe essen.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.