Tóth Gabi kavart Istenes Bencével? Végre kiderült!

Tóth Gabi kavarás X-Faktor 2014 Istenes Bence döntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2014-es X-Faktor sajtótájékoztatóján jártunk, ahol bemutatták a tehetségkutató-műsor döntőseit. Itt árulta el Tóth Gabi, mi is volt közte és Istenes Bence között.

Nyáron többször is felröppent az a szóbeszéd, miszerint Tóth Gabi és Istenes Bence összemelegedett. A Life.hu riportere (nem, ezúttal nem a celebszomorító Katz Dávid) a minap bátran nekiszegezte a kérdést a csinos mentornak, árulja el, tényleg kavartak-e Bencével. Hogyan reagált Gabi? Az alábbi videóból minden kiderül.

Szombaton, az első élő show elején kiderül, melyik tiszta lapos énekes lesz az X-Faktor 13. versenyzője. A Life.hu játékos szavazáson méri fel az esélyeket, de a kedvencedre másképp kell szavaznod. Itt megtudhatod, hogyan!

Little G Weevil: "Templomból jövet kértem meg a feleségem kezét"http://www.life.hu/bulvar/20141015-little-g-weevil-az-rtl-klub-x-faktor-mentora-templombol-jovet-kerte-meg-a-felesege-kezet.htmlLittle G Weevilt akkor zavartam meg, amikor épp a mentoráltjaival a próbateremben dolgozott. Az X-Faktor mentorával munkáról, családról, szerelemről és a mentoráltjairól beszélgettünk.TV + Bulvár--Nem Csobot Adél vezeti az After-X-ethttp://www.life.hu/bulvar/20141015-csobot-adel-instagram-oldalan-azt-irta-nem-o-vezeti-iden-az-after-x-et.htmlCsobot Adél nem lesz műsorvezető az RTL Klubon az X-Faktor háttérműsorában, az After-X-ben. Erről maga az érintett írt Instagram-oldalán egy hozzászólásban.TV + BulvárOrigoSzombaton négy versenyző is kiesik az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/bulvar/20141014-szombaton-kiderul-ki-lesz-az-rtl-klub-x-faktor-tiszta-lapos-versenyzoje-akit-a-nezok-szavaznak-be-az.htmlSzombaton kezdődik az X-Faktor élő showja, a mezőny azonban hiányos, mert egy hely még kiadó, amiért három énekesnek és egy együttesnek kell megküzdenie. Ez viszont azt is jelenti, hogy a négy tiszta lapos versenyző közül háromnak mennie kell, és természetesen az élő show végén is búcsúznak valakitől.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.