Jófej énektanárra bukkantunk az X-Faktor próbáján

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Tóth Gabi Szikora Róbert X-Faktor Little G Weevil mentor Alföldi Róbert énektanár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jnofinn Kasai 14 éve él Magyarországon és egyengeti az énekesek útját. A színes bőrű srác idén az X-Faktorban is feladatott kapott.

Az X-Faktor versenyzőit négy énektanár oktatja a verseny során. Hét elején minden énekesnek három énekórája van, pénteken és szombaton már az RTL Klubban gyakorolnak. Ahogy a Life.hu is megírta, Little G Weevilt akkor zavartuk meg, amikor épp a mentoráltjaival a próbateremben dolgozott. A mentor maga választotta énektanárát, az amerikai Jnofinn Kasait, aki a próbán a zongoránál ült és gondoltuk, az énekesek után őt is szóra bírjuk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Nagyon jó a srácokkal dolgozni, mert tehetségesek és lelkesek, erős csapat vagyunk. Little G Weevillel személyesen a mostani munka során találkoztunk először. Egy ismerősön keresztül hallott rólam és szerette volna, ha együtt dolgozunk. Majdnem 14 éve élek Magyarországon, zenei producer vagyok. Ádok Zoli eurovíziós dalát én írtam, dolgoztam még Csézyvel, Mező Misivel" – mesélte Kasai, akinek bejött Magyarország és szeret itt élni.

Mind a négy mentor más énektanárral gyűri a srácokat

Hunyadi Laci évek óta dolgozik az X-Faktor csapatával, ő képezte Kocsis Tibor, és a két döntős Antal Timi és Csobot Adél hangját. Laci Malek Miklóssal dolgozott együtt. Idén ő lett Szikora Róbert kategóriájának tanára. Molnár Márta Geszti Péter mentoráltjaival dolgozott eddig. Mivel Alföldi Róbert tavalyi munkatársa, Urbán Orsi családja és egyéb munkái miatt nem tudta vállalni az idei évadot, ezért Márta lett Alföldi Róbert csapatának énektanára. Tóth Gabi tavaly Szatmári Orsival dolgozott együtt, de idén Orsi külföldi munka miatt nem tud x-faktorozni, ezért Hodászi Klára vette át a szerepét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.