Ledobta a ruháit Istenes Bence - Így készül az X-Faktor élő adására

műsorvezető Danics Dóra X-Faktor 2014 Istenes Bence Alföldi Róbert élő adás adásmenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hát, ismét eljött a nap - szombat este elindulnak az X-Faktor élő adásai. A ma estét azonban nemcsak a versenyzők, hanem a műsorvezető is izgatottan várja. 

Sajátos fotóval jelentkezett be szombaton, az X-Faktor első élő show-jának reggelén Istenes Bence. Persze, az adásmenetet nem kell feltétlenül színpadi öltözékben tanulmányozni.

Az esti adás különösen izgalmasnak ígérkezik, ugyanis rögtön négy versenyző is kiesik az X-Faktorból. De akit ez nem csigáz fel különösebben, az most figyeljen: Katz Dávidnak, a Life.hu celebszomorító riporterének Alföldi Róbert megígérte, hogy pucéran zsűrizi az adást, ráadásul Danics Dóra rajongóinak is van egy jó hírünk. Ha netán úgy döntöttél, hogy csak az élő show-któl követed a tehetségkutatót, akkor itt az ideje, hogy megismerd Little G. Weevilt, az "új mentort".

A Life.hu, ahogy a tavalyi döntőn, ezúttal is betekinthet a kulisszák mögé. Kövess minket szombaton este 5 órától, újságírónk percról percre elmeséli neked, hogyan készülnek a versenyzők és milyen a hangulat a backstage-ben.

Danics Dóra visszatér az X-Faktor színpadárahttp://www.life.hu/bulvar/20141017-danics-dora-az-rtl-klub-x-faktor-musoranak-2013as-gyoztese-visszatert-a-tehetsegkutato-szinpadara.htmlA tavalyi évad győztes énekesnője csodásan érzi magát régi kollegái között, és teljes erőbedobással készül, hogy mindenkit elkápráztasson a 2014-es X-Faktor első élő showjának extra produkciójában.TV + Bulvár--Esküvő készülődik az X-Faktor háza tájánhttp://www.life.hu/bulvar/20141017-az-rtl-klub-x-faktor-szerelmesparja-a-rosewood-egyuttes-tagjai-toth-gabi-mentoraltjai-az-eskuvon.htmlA Rosewood együttes tagjai, Tóth Gabi mentoráltjai, a karrierépítés után az esküvőt sem tartják kizártnak.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMajdnem felgyújtotta az x-faktoros házat Kállai-Kiss Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20141017-az-idei-x-faktor-dontose-kallai-kiss-zsofi-majdnem-felgyujtotta-az-x-faktoros-lakast-a-gozsdu.htmlKállai-Kiss Zsófi, az idei X-Faktor döntőbe került énekesnője saját figyelmetlensége miatt majdnem felgyújtotta azt a Gozsdu udvari lakást, amelyben Horányi Julival lakik együtt.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.