Kerényi Miklós Gábor Mező Misi vita TV2 Majka Rising Star zsűri tehetségkutató Ördög Nóra műsor Feke Pál Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra és Majoros Péter Majka műsorvezetésével vasárnap indul a Rising Star! A TV2 legújabb énekes tehetségkutató műsorában a döntés a nézők kezében van.

A Rising Star első adásaiból kiderül, hogy a négytagú zsűri - olykor heves viták árán - mely énekeseket engedi tovább az élő showba. Pásztor Anna, Kerényi Miklós Gábor (KERO), Feke Pál és Mező Misi nem kis feladatra vállalkozott. A Rising Star zsűritagjai több száz jelentkezőből választották ki azokat az énekeseket, akik sorsáról hamarosan a nézők dönthetnek majd.

Forrás: TV2

Így zajlott a Rising Star castingja

A Life.hu újságírója már beleshetett a kulisszák mögé, ahol éppen a Rising Star válogatója zajlott. Az énekesek között ismerős arcokra bukkantunk.

Anna, KERO, Pali és Misi nem mindig értett egyet, de végül kialakult az a csapat, amelynek tagjai az élő adásokba jutottak, és beállhatnak majd a 16x4 méteres led fal mögé, mely csak akkor emelkedik fel, ha a nézők többsége úgy dönt, hogy továbbjuttatja az énekest.

„Voltak egészen elképesztő figurák, extrém külsejű fiatalok, akik megpróbáltak minket a legmeghökkentőbb módon meglepni. Sikerült is nekik, volt olyan pillanat is, ami nagyon megrázott, de olyan is, amikor röhögő görcsöt kaptam és nem tudtam megszólalni" – mesélte Feke Pál.

„Nem gondoltam a válogatás előtt én naiv, hogy ennyi és ilyen tehetség van. Volt számos meglepetés is, amikor azt gondolta volna az ember, hogy egy teljesen más hangkarakter hagyja el a száját az illetőnek. Mi egy lehetőséget adunk, a döntés a néző kezében van" – mondta Mező Misi.

Most vasárnap, október 26-án a Sztárban Sztár döntőjét követően a zsűriszoba vicces, olykor megható, néha pedig konfliktusokkal teli pillanatai kerülnek a TV2 képernyőjére. Ördög Nóra és Majka vezetésével megismerhetünk egy-két igazán különleges tehetséget, akik között talán ott van a Rising Star győztese is.

Forrás: TV2
Ördög Nóra kissé bizonytalan a Rising Star miatthttp://www.life.hu/bulvar/20141003-ordog-nora-izgul-a-rising-star-miatt-de-azt-mondja-a-musorvezetes-olyan-mint-a-biciklizes.htmlA Rising Star műsorvezetője, Ördög Nóra kicsit bizonytalan a hosszú kihagyás miatt, de úgy véli, a műsorvezetés olyan, mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni.TV + Bulvár--A Rising Star tehetségkutató válogatóján jártunk! Íme, a jövő sztárjaihttp://www.life.hu/bulvar/20140627-a-tv2-osszel-indulo-rising-star-zenei-tehetsekutato-musoranak-valogatojan-kiraly-viktor-is-feltunt.htmlA Life.hu újságírója a TV2 ősszel induló zenei tehetségkutató válogatásán járt, ahol egyből belebotlott Király Viktorba és kis tanítványába.TV + BulvárOrigoNem Claudia vezeti a Rising Start? http://www.life.hu/bulvar/20140319-a-tv2-rising-star-cimu-musorat-nem-liptai-claudia-vezeti-a-sztarban-sztar-cimu-musorban-azonban.htmlSajtóhírek szerint Liptai Claudia helyett valaki másra bízná a TV2 az ősszel adásba kerülő új műsora, a Rising Star vezetését. A TV2 sajtóosztálya azt állítja, még bárki szóba jöhet. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.