Lecsaptak Hienre a világsztárok

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Virtuózok 2Cellos Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hien személyesen találkozott az MTVA Virtuózok című komolyzenei tehetségkutatójának helyt adó szuperkamionban a 2Cellos nevű horvát csellóduó tagjaival. A fiatal, jókedvű muzsikusok nem a hivatalos protokoll szerint viselkedtek. Azonnal lecsaptak a bájos énekesnőre.

Hien, mint rajongó találkozott a komolyzene területén világsztárnak számító duóval, a fiúknak pedig megtetszett a vietnami származású fiatal lány. Nem zavartatták magukat, fotósok és újságírók előtt kérték el a telefonszámát, amit végül nem kaptak meg, de a közösségi portálon helyben ismerősnek jelölték egymást.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Nagyon régóta ismerem a zenéjüket, de személyesen csak most találkoztunk. Szeretem a kreatív zenészeket, akik a klasszikus zenét modern zenével tudják ötvözni. Én hét évig hegedültem, a vonós hangszerek közel állnak hozzám. A fiúknak azonnal a tudomásukra hoztam, hogy nagy rajongójuk vagyok" - lelkendezett Hien, aki a műsor digitális kommentátora lesz, olyan, mit ByeAlex volt a Dalban. Az interneten osztja majd meg a háttérinformációkat a műsor követőivel.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Bostonba csak áprilisban utazom el, de már most érzem a nyomást. Próbálok keveset gondolni rá, pedig nagyon várom. Sok jó dolog történik most itthon velem, és ha maradnék, ez még fokozódna. Ugyanakkor nehéz lesz a családot és a barátokat itt hagyni. De most jött el az ideje, új lap és új út. Esténként, amikor fekszem az ágyamban, gyakran eszembe jut, hogy el kell hagyjam a jó kis hálószobámat, az otthonomat. De várom, hiszen ez volt a dédelgetett vágyam. De nem vettem még meg a repülőjegyemet, hamarosan elérkezik ennek is az ideje" – mondta Hien a produkció szuper kamionjában, amelyben a zsűritagok meghozzák a versenyzőkkel kapcsolatos az ítéleteiket: tovább jutottak vagy sem.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

2Cellos -kik ők?

A 2Cellos formációt két fiatal horvát csellista, Luka Sulic és Stepjan Hauser alapította. A páros 2011-ben robbant be a köztudatba, amikor előadták Michael Jackson Smooth Criminal című dalát
A zenészek három napra jöttek hazánkba, és egyikük először járt Magyarországon. Csak a Budai Várba jutottak el, egész nap be vannak osztva, hétfőn 9 gyerekkel próbáltak egy darabot. A magyar lányok tetszenek nekik, és a magyar konyhát is közelállónak érzik a horvát ízekhez.

Játék határok nélkül: Geszler Dorottya várandósan vezette a műsorthttp://www.life.hu/bulvar/20141014-geszler-dorottya-varandosan-vezette-a-jatek-hatarok-nelkul-cimu-musort-19-evvel-ezelott.htmlAzonnal Geszler Dorottya ikonikus arca jut eszünkbe, ha a Játék határok nélkül című televíziós show-ról van szó, amely 1993 és 1999 között futott a TV1-n. Információink szerint most, hogy az MTVA új évaddal jön, a gyártó stábnak is eszébe jutott Dóri, de végül az MTVA saját arcai közül választott műsorvezetőt.TV + Bulvár--Játék határok nélkül: kőkemény titoktartási szerződést kötöttek a játékosokkalhttp://www.life.hu/bulvar/20141016-jatek-hatarok-nelkul-kokemeny-titoktartasi-szerzodest-kotottek-a-jatekosokkal.htmlAz elmúlt fél évben egyik ismert vagy civil szereplő sem kotyogta ki, hogy tavasszal leforgatta a Játék határok nélkül című televíziós show-műsort. Kiderült, komoly titoktartási szerződést írattak alá velük. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huHarsányi Levente: "Kész vagyok a kislányomtól"http://www.life.hu/bulvar/20141017-harsanyi-levente-kesz-vagyok-a-kislanyomtol.htmlOktóber másodikán megérkezett a családba Harsányi Levente kislánya, Lilla, aki azonnal levette apukáját a lábáról. A műsorvezető otthonát mégsem veri fel a babasírás, béke és nyugalom költözött hozzájuk.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.