A Red Bull Ringen randizott Bende Adrienn és David Coulthard

Forrás: Lotus Ladies Cup -
Bende Adrienn David Coulthard Miss Universe Hungary Lotus Ladies Cup Red Bull Ring találkozás randi Forma1
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bende Adrienn, a Miss Universe Hungary szépségverseny 2006-os magyar győztese David Coultharddal találkozott a Red Bull Ringen.

A magyar lányt a Ladies Day elnevezésű rendezvényre hívták meg instruktornak, négy európai női versenyzővel együtt, hogy a csak hölgy résztvevőknek megmutassák az osztrák Forma-1-es pályát és vezetéstechnikai tanácsokat adjanak. Ott volt többek között Rahel Frey, aki korábban a DTM-ben is versenyzett. De az igazi sztár David Coulthard, egykori Forma-1-es pilóta volt.

Forrás: Lotus Ladies Cup

„Talán a túraautós tapasztalataim miatt a szervezők engem kértek fel, hogy megmutassam az érdeklődőknek, milyen érzés egy igazi versenyautóval körbeszáguldani egy igazi versenypályán. Nagyon örültem ennek, hiszen így egész nap vezethettem, ráadásul egy 250 lóerős, de mindössze 600 kilogramm súlyú szuperautót. Persze nem feszegettem a határokat, hiszen most nemcsak magamért feleltem, hanem azokért is, akik beültek mellém és bíztak bennem. Azt hiszem, így is mindenki élvezte a gyors köröket, mert az esti vacsoránál rengetegen odajöttek beszélgetni hozzám, hiszen ez a nyitott autóban lehetetlen volt" – mondta Bende Adrienn, a Lotus Ladies Cup pilótája.

„Beszélgettem David Coultharddal is, aki korábban szintén vezette a KTM X-Bow-t, ő is nagyon élvezte és azt mondta, hogy nem volt könnyű megtalálni a határt, mennyit menjen keresztbe. Én is így voltam vele, de azt hiszem, a vendégek a keresztbesodródásokat még jobban élvezték. Jövőre is szívesen jövök, különleges nap volt, csak csajok a Red Bull Ringen, akik sportkocsikat és terepjárókat is vezethettek instruktorok irányításával. Egyébként is nagy álmom, hogy egyszer létrehozzak egy vezetéstechnikai akadémiát kizárólag hölgyeknek" – fejezte be az egykori szépségkirálynő.

Szabó Zsófit megvédte édesanyjahttp://www.life.hu/bulvar/20141021-szabo-zsofit-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereplojet-megvedte-edesanyja.htmlA Celeb vagyok, ments ki! celebdzsungelében mindenki kimutatta a foga fehérjét. Szabó Zsófi sokszor támadt társaira és bírálta őket. Édesanyja úgy véli, lánya semmi rosszat nem tett.TV + Bulvár--Eddig titkolta Szabó Ricsi, menyire szegény körülmények között nőtt felhttp://www.life.hu/bulvar/20141021-szabo-richard-az-rtl-klub-x-faktor-enekese-szegeny-korulmenyek-kozott-nott-fel.htmlAz X-Faktor Ricsi bácsija eddig még nem beszélt arról, mélyszegénységből sikerült kitörnie azzal, hogy bekerült a tehetségkutatóba.TV + BulvárRTLKLUBBódi Sylvi lett a dzsungelkirálynő – ő bírta legtovább a lányok közülhttp://www.life.hu/bulvar/20141020-bodi-sylvi-modell-lett-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-dzsungel-kiralyno-o-birta-legtovabb.htmlBalázsék azzal a nagyszerű hírrel kezdték a hétfő esti Celeb vagyok, ments ki innen műsorát!, hogy két nap múlva kiderül, ki lesz az afrikai dzsungel királya vagy királynője. Az viszont már biztos, hogy Bódi Sylvi lett a lányok közül, aki legtovább maradt a kegyetlen dzsungiban.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.