Bochkor Gábornak nem sikerült leküzdenie félelmeit

Forrás: Origo -
Music Fm kutya félelem Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tigriscsíkos német boxer tartotta sakkban a Music Fm reggeli műsora, az Önindító műsorvezetőit. Bochkor Gábornak akartak meglepetést szerezni a társai, végül Pordán Petra karját marcangolta meg az eb.

A kutyatámadások és azok elkerülése volt az egyik téma a Music Fm reggeli adásában. Bochkor Gábor elárulta, hogy gyerekkorában, foci közben térden harapta egy kutya és azóta igyekszik az ilyen eseteket elkerülni. A szava azonban elállt, amikor az Önindító stúdiójában megjelent egy 40 kilós, tigriscsíkos német boxer. „Úgy gondoltuk, ha Bocsi védőruhába beöltözve tapasztal meg egy kutyatámadást, akkor legyőzheti a félelmeit. Persze nem így lett. A félelme erősebb volt" - mesélte István Dani. Végül Bochkor helyett a védőruhába bújt műsorvezetőtársát tépte meg az eb. „Ahogy láttam Petrát, mikor marcangolta a kutya, éreztem, nagyon jól döntöttem, hogy nem vállaltam, és ettől egyáltalán nem csökkent a félelmem" – mondta a végén Bocsi.

Forrás: Presspresso
Szabó Zsófit megvédte édesanyjahttp://www.life.hu/bulvar/20141021-szabo-zsofit-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereplojet-megvedte-edesanyja.htmlA Celeb vagyok, ments ki! celebdzsungelében mindenki kimutatta a foga fehérjét. Szabó Zsófi sokszor támadt társaira és bírálta őket. Édesanyja úgy véli, lánya semmi rosszat nem tett.TV + Bulvár--Felfüggesztett börtönbüntetést kapott Tóth Tibihttp://www.life.hu/bulvar/20141021-toth-tibi-a-hooligans-egyuttes-gitarosa-felfuggesztett-bortonbuntetest-kapott.htmlA Hooligans együttes gitárosa egy rendőrnővel került összetűzésbe, aminek súlyos következményei lettek.TV + Bulvár--Eddig titkolta Szabó Ricsi, mennyire szegény körülmények között nőtt felhttp://www.life.hu/bulvar/20141021-szabo-richard-az-rtl-klub-x-faktor-enekese-szegeny-korulmenyek-kozott-nott-fel.htmlAz X-Faktor Ricsi bácsija eddig még nem beszélt arról, mélyszegénységből sikerült kitörnie azzal, hogy bekerült a tehetségkutatóba.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.