Celeb vagyok ments ki innen Cooky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cooky pár nap múlva elindul a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelébe, hogy bátorságáról és kitartásáról próbát tegyen. A szülei követni fogják fiuk sorsát, nem is akárhogyan!

Cooky már lázasan készülődik a dzsungelbe, a szülei pedig Magyarországra. A francia házaspár úgy döntött, hogy Cooky választott hazájából követik fiuk megpróbáltatásait.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Az első két-három nappal nem lesz bajom, utána egészen biztosan hiányozni fog az otthonom, a családom. A feleségem elengedett, a tévé előtt fog értem szorítani, és nem egyedül. A szüleim erre az időre idejönnek, hogy tudják nézni a műsort. Amúgy is meg szoktak látogatni, de a soros utazásukat most erre az időszakra időzítették" - árulta el Cooky, aki úgy tervezi, ahogy visszatér megpróbál felvételizni egy légitársasághoz kapitánynak.
"A repülés biztonságosabb dolog, mint a dzsungel" – tette hozzá nevetve a SportKlub képernyőjéről eltűnt műsorvezető.

Erdei Zsolt: "Házassági szerződés nélkül nem nősülnék újra!"http://www.life.hu/bulvar/20141002-erdei-zsolt-hazassagi-szerzodes-ujra-nem-nosulnek.html Nehéz döntést kellett meghoznia Erdei Zsoltnak azzal, hogy elvállalta a Celeb vagyok, ments ki innen! című realityben való szereplést. Család és kényelem, vagy lemondás és jólét?TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huBárdos András: "Még az is lehet, hogy rosszul döntöttem!"http://www.life.hu/bulvar/20140919-bardos-andras-ujsagiro-megy-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-realitybe.htmlBárdos András a Celeb vagyok, ments ki innen! című produkció egyik legnagyobb meglepetése. Igaz, az egykori híradós, aki nem mellesleg egyetemi rektorhelyettes volt, a Szombat Esti Lázban már megmutatta lazább oldalát, de meglepődtünk, hogy pornósztárok, ValóVilág-szereplők, egy transznemű előadóművész és több celeb társaságában indul neki a dzsungelkalandnak.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMolnár Andi szokatlan állatot engedett az ágyábahttp://www.life.hu/bulvar/20141001-molnar-andi-szokatlan-allatot-engedett-az-agyaba.htmlLassan kezdi magát hozzászoktatni a dzsungelben várható rovarokhoz Molnár Andi. A Szombat Esti Láz közkedvelt táncosnője a Celeb vagyok, ments ki innen! című RTL-es produkcióval utazik rettegni a legnagyobb dél-afrikai természetvédelmi terület, a Kruger Nemzeti Park szomszédságába, hazánktól 8200 km-re.TV + Bulvár--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.