Amiről hétfőn mindenki beszél majd! Produkciók a Sztárban sztár döntőjéből, amiket nem hagyhatsz ki

Pál Dénes Janis Joplin Sztárban sztár döntő Hofi Géza Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár döntőjére két produkcióval is készült az öt versenyző. Hiába a sok erőfeszítés, nem mindenkiről fognak beszélni holnap. A Life.hu megmutatja, melyek azok a produkciók, amelyeket meg kell nézned, hogy hétfőn reggel hozzá tudj szólni kávézás közben a Sztárban sztár topikhoz. Cikkünket az adás végéig folyamatosan frissítjük.

Tóth Vera Janis Joplinként

Tóth Veráról azt gondolnánk, hogy lírai alkat, de a Sztárban sztár végére "kegyetlenül megtébolyodott" - ahogy Hajós András mondta. Ez a műsor pont arra volt jó, hogy aki eddig kételkedett benne, elhiggye: Vera bármilyen dalt képes elénekelni, amit elé tesznek. Bereczki Zoltán szerint 2014-ben pont így kell előadni Janis Joplin dalát. Vera akkorát énekelt, hogy a produkció alatt a szemüvege is kettétört.

Pál Dénes Hofi Gézaként

Te jó ég! Pál Dénes, a Sztárban sztár sötét lova volt Liptai Claudia szerint. Valószínűleg nem az oroszlánsörénnyel zsűriző Claudia volt az egyetlen, aki nem hitte, hogy Dénes a búgáson (a maximális szinten űzött búgást értjük ezen, természetesen) képes bármi másra. Ugyan a zsűri szerint Koós János mellett Hofi Gézaként nem nyújtotta élete produkcióját. Szövegtévesztés és túl szép Hofi (Kádár Jánostól kezdve Máris szomszédig mindennek elmondták), de ezt az átalakulást mindenképp látnod kell.

Kökény Attila Loreenként

Az Eurovíziós Dalfesztivál győztesének dalát kapta Kökény Attila, akit tényleg lehetetlen zavarba hozni. Adhatnak rá pongyolát és hosszú parókát, tehetnek mellé egy fele akkora férfitáncost, akinek az a dolga, hogy ölelgesse és emelgesse (ez utóbbiba egyébként beletört Kökény nagylábujja), a zsűrit és a nézőket is levette a lábáról (hogy a testrésznél maradjunk).

Sztárban sztár után Rising Star! Vasárnap indul a TV2 új műsorahttp://www.life.hu/bulvar/20141020-a-rising-star-a-tv2-tehetsegkutato-musora-vasarnap-indul-a-zsuri-tagjai-heves-vitakon-vannak-tul.htmlÖrdög Nóra és Majoros Péter Majka műsorvezetésével vasárnap indul a Rising Star! A TV2 legújabb énekes tehetségkutató műsorában a döntés a nézők kezében van.TV + Bulvár--Kritizálta a Sztárban sztárban zsűrijét Sipos Petihttp://www.life.hu/bulvar/20141014-sipos-peti-a-sztarban-sztar-kiesoje-szerint-a-zsuritagok-nem-kovetkezetesek.htmlSzimpátia alapján pontozza a versenyzőket a Sztárban sztár zsűrije - legalábbis Sipos Peti szerint. Az Irigy Hónaljmirigy frontembere nehezen emészti meg, hogy kiesett a műsorból.TV + BulvárDukai Regina így jelenik meg a Sztárban sztár döntőjénhttp://www.life.hu/bulvar/20141026-aranyban-lesz-dukai-reina-a-sztarban-sztar-dontojen.htmlDukai Regina modell - énekes, aki a Sztárban sztár című műsorban egészen az ötödik élő showig versenyben maradt, a ma esti döntőn pazar, a hátán teljesen nyitott ruhában jelenik meg.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.