Kerényi Miklós Gábor Majka Rising Star zsűri Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy az a tehetségkutatóknál lenni szokott, a Rising Star is előre felvett adásokkal indult vasárnap este. De ez is pont elég volt arra, hogy találkozzunk a zsűrivel - és véleményt alkossunk.

Nem lesz itt semmi baj Ördög Nórával és Majkával - a Rising Star első adásában elég jól működtek együtt, működött a kémia, hozták a formájukat. Kíváncsiak vagyunk, az élő adásban mit kezdenek egymással.

Őket most hagyjuk is az élő műsorig, ahol valószínűleg már kevesebb lesz a műbalhé (és izzadságszag is) és több őszinte mondatot, mozdulatot vagy grimaszt kapunk a zsűritagoktól is, akik most egy nappalihoz hasonló díszletben ültek különböző méretű üvegvázákkal körbebástyázva. Ez nem akadályozta meg őket, hogy felálljanak a helyükről, átüljenek máshova, sőt, ha kell odaszaladjanak a jelentkezőhöz is. Ez utóbbi egyébként Kerényi Miklós Gábor tanár úr profilja, aki kicsit túlpörögte az első adást.

Forrás: www.facebook.com/RisingStarTV2

Kerényi tanár úr ugyanis nemcsak a leendő rising starosok hangját csekkolta, de a piercingjüket, a versmondási képességüket is - ha kell, ha nem. Leginkább nem. Így gondolják ezt a kommentelők is, akik a Rising Star Facebook-oldalán fejtették ki a véleményüket. Sokan szeretik a tanár urat és ismerik a munkásságát, de nagyon sokan nem tudják, ki ő és honnan érkezett a műsorba. Ezzel nincs is baj, de Kerényi úr viselkedése nem mindenki számára feldolgozható. "Szóljon már valaki ennek a Kerényinek hogy vegyen vissza az arcábol vagy cseréljék le!" - kéri az egyik kommentelő. Más szerint nem áll jól neki, hogy fele olyan idősként viselkedik, mint amennyi valójában. Ráadásul ellenszenves is, és mégis hogyan beszél egy tévéműsorban - kommentelik többen is. "Hogy lehet valaki ennyi idős fejjel, egy ilyen színvonalas műsorban, ilyen tahó ki ha ő nem???? Hogy kiket be nem engednek ide????"

Összefoglalva: a TV2-nek sikerült kifognia a világ legidegesítőbb zsűritagját a személyében. Ha arra számítottak, hogy legalább miatta beszélnek majd az első adásról, akkor ezt a csatát megnyerték.

Zenész gyerek és közismert énekesnő is nekifutott a Rising Starnakhttp://www.life.hu/bulvar/20141023-zenesz-gyerek-takats-tamas-fia-es-kozismert-enekesno-cseke-katinka-is-nekifutott-a-rising-starnak.htmlSzimpatikus, csupa mosoly és lendület fiatalember és egy közismert énekesnő is megjelent a TV2 vasárnap induló új tehetségkutatója, a Rising Star négy tagú ítélőszéke, a nagyon különböző álláspontot képviselő Pásztor Anna, Mező Misi, KERO – Kerényi Miklós Gábor és Feke Pál előtt. TV + Bulvár--Ördög Nóra kissé bizonytalan a Rising Star miatthttp://www.life.hu/bulvar/20141003-ordog-nora-izgul-a-rising-star-miatt-de-azt-mondja-a-musorvezetes-olyan-mint-a-biciklizes.htmlA Rising Star műsorvezetője, Ördög Nóra kicsit bizonytalan a hosszú kihagyás miatt, de úgy véli, a műsorvezetés olyan, mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni.TV + Bulvár--Cinthya Dictator a Rising Starban próbálkozikhttp://www.life.hu/bulvar/20140923-cinthya-dictator-az-tv2-edes-elet-sztarja-a-rising-starban-es-a-sztarban-sztarban-kaphat-stylist.htmlCinthya a Rising Star stylistja mellett kaphat asszisztensi feladatot, előtte pedig a Sztárban sztárban bizonyíthat, ahol Tilla öltözőjében kezdett.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.