Az utolsó fotó a Celeb vagyok, ments ki innen! új játékosairól

Forrás: Facebook/Cooky -
VV Éva búcsú fotó Bárdos András Puskás Peti Cooky Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungel Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Celeb vagyok, ments ki innen! új sztárcsapata csütörtökön indult el Dél-Afrikába. Összegyűjtöttük, ki milyen fotót posztolt legutoljára a közösségi oldalára, mielőtt elvették a mobiltelefonját.

Alig ért véget az idei Celeb vagyok, ments ki innen! első felvonása – amelyben Madár lett a dzsungel királya – ,máris folytatódik tovább a műsor: az új celebcsapat csütörtökön indult el a dzsungelbe. Cooky az alábbi, vidám fotót osztotta meg utoljára Facebookján, amelyen Pars Krisztiánnal és Bunyós Pityuval pózol:

Forrás: Facebook/Cooky

„Utolsó kép! Holnaptól nincs net, se telefon, se semmit! Csak rizs és bab és egy jó csapat" – írta a rádiós.

Az egykori villalakó, VV Éva utolsó fotója egy bulis hangulatú csapatkép:

Forrás: Facebook/VV Éva

Aleska Diamond pornószínésznő egy nagy terpesztéssel és az alábbi szöveggel búcsúzott: „Kedves ismerőseim/barátaim! Ezzel a képpel búcsúzom tőletek 10-17 napra! Hiányozni fogtok nagyon! Gondolok rátok a dzsungelből!"

Forrás: Instagram/aleska_aerial

Bárdos András még utoljára telefonált egyet a civilizációból:

Forrás: Instagram/andrasbardos

Puskás Peti pedig egy gengszteres hangulatú felvétellel búcsúzott. „Ma utoljára tudok kommunikálni a nagyvilággal, úgyhogy kedves világ: eljöttem Dél-Afrikába megmutatni, ki a legnagyobb gengszter :D:D:D szeretlek titeket (ez tök gengszteres volt)"

Forrás: Instagram/apuskaspeti

A hírességek egyébként épphogy megérkeztek a dzsungelbe, máris több tíz méteres szakadékba kellett levetniük magukat. Ahhoz ugyanis, hogy eljuthassanak a táborba, a bungee jumpingot kellett kipróbálniuk, ráadásul nem is akármilyen helyen: 180 kilométer/órás sebességgel zuhantak szabadesésben 68 méteren keresztül – írja a Blikk. A lap szerint Cooky félt a legjobban.

Celeb vagyok, ments ki innen! Madár lett a dzsungel királyahttp://www.life.hu/bulvar/20141022-madar-nyerte-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-elso-szeriajat.htmlVéget ért a Celeb vagyok, ments ki innen! első szériája. A nézők Erdei Madár Zsoltot választották meg a dzsungel királyának - nem véletlenül. Madárt az egész ország szerette már akkor is, mielőtt a bevetette volna magát a dél-afrikai dzsungelbe, ahol végig vezetőként viselkedett.TV + Bulvár--Megvannak a Celeb vagyok, ments ki innen! döntőseihttp://www.life.hu/bulvar/20141021-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-elso-szeriajanak-dontosei.htmlBódi Sylvinek minden esélye megvan, hogy a dzsungel legjobb női játékosa cím mellett meg is nyerje a Celeb vagyok, ments ki! innen játékot. Kiderült, kik az első széria győztesei.TV + Bulvár--Smink nélkül a dzsungelben - Ismerd meg a Celeb vagyok...! sztárjainak valódi arcáthttp://www.life.hu/bulvar/20141017-krasznai-tunde-szabo-zsofi-novak-angela-gaspar-bea-bodi-sylvi-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen.htmlSebestyén Balázs, a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetője nem győzi eleget dicsérni a szereplőket, hogy milyen fantasztikusan néznek ki. Háááát..., a körülményekhez képest biztosan, de némelyiküket lehet, hogy nem ismernénk meg, ha festetlen arccal mennének el mellettünk az utcán. Celeb vagyokForrás: Celeb vagyok/Facebookmiddle TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.