Sarka Katát terhesnek nézték – pedig vékonyabb, mint valaha

Forrás: facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata diéta terhesség fogyókúra Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány kommentelő a Facebookon úgy vélte Sarka Kata egyik fotója láttán, hogy Hajdúné a harmadik gyermekét várja. Kata ezután egy szexi fotóval bizonyította, hogy nem terhes.

Ahogy a Life.hu is megírta, rajongói már tavasszal felszólították Katát, hogy ne fogyjon tovább. Sőt, férje, Hajdú Péter is aggódott érte. A szexi anyuka azonban most is diétán van és fokozottan figyel alakjára, ezért is kizárt, hogy gyermeket várna.

Megtudtuk Sarka Kata lapos hasának titkát

„Igyekszem egy héten 5-6 alkalommal tornázni. Ami nekem beválik, az az intenzív kardioedzés: 2-3 naponta gyalogolok másfél órát futópadon, ez körülbelül 10 kilométer. Gyakran 15 százalékra állítom az emelkedőt, úgy igen kemény a 'hegynek felfelé' séta" - mesélte Kata a Life.hu-nak.
Forrás: facebook/Sarka Kata

"Hazaértem, és látom a leveleket meg kommenteket, hogy azt találgatják páran, hogy terhes vagyok-e újra! El kell, hogy keserítsem őket, hogy most nem! Valószínűleg csak előnytelen volt a szög az előző képen! Azért köszi, mert adott egy lökést a diétámnak legalább!" – írta a kép mellé Kata, akiről nemrég Kasza Tibi készített pikáns fotósorozatot.

Álomélet Sarka Kata módra - 28 évesen minden vágya teljesülthttp://www.life.hu/bulvar/20140924-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-28-eves-lett-ebbol-az-alkalombol-leirta-mindent-elert-amit-szeretett.htmlKata születésnapja alkalmából közösségi oldalán áradozott áloméletéről. Hajdú Péter feleségének 30 éves kora előtt minden vágya teljesült, amit kislánykorában eltervezett. Mi lesz így vele?TV + Bulvár--Sárvár helyett Barcelonában ébredt Sarka Katahttp://www.life.hu/bulvar/20140914-sarka-kata-sarvarra-indult-de-vegul-barcelonaban-kotott-ki.htmlHa nem ő maga posztolta volna ki, el sem hinnénk, mi történt Sarka Katával.TV + Bulvár--Sarka Kata mellkibuggyanós képet posztolt – ettől eláll a szavad!http://www.life.hu/bulvar/20140624-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-kozszemlere-bocsajtotta-melleit-es-szexi-dekoltazsat.htmlJó pár éve készült ez a felvétel Sarka Katáról, amin férje, Hajdú Péter ölelő karjai között szexin pózol. Most pedig újra előkerült ez a csodás kép, mert ez a házaspár egyik kedvence.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.