Láttad már Demcsák Zsuzsát 18 évesen? Most megnézheted!

Forrás: facebook/Demcsák Zsuzsa -
Demcsák Zsuzsa fotó TV2 nosztalgia válás tini retró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője elővette kedvenc fotóit és végigmustrálta, hogyan nézett ki tiniként, 18 évesen és 7 évvel ezelőtt.

Haladjunk kronológiai sorrendben! Az első képen, amit Demcsák Zsuzsa posztolt, rá sem ismernénk. Hamvas tiniként feszít, az alakja már akkor is rendben volt, a ruha meg retró a javából, de nincs mit tenni, akkor mi is ilyen göncökben jártunk.

Forrás: facebook/Demcsák Zsuzsa

Így néztek ki sztárjaink fiatalon

Dobó Kata egy kisfilmben mutatta meg gyermekkori énjét, Tatár Csilla mosolygós kislány volt. Majka pedig retró szerkójával sokkolt minket.

Zsuzsa a következő fotón egy picit 'idősebb': "Ez a fotó akadt ma a kezembe. 18 éves voltam és életem első televíziós műsorvezetését kaptam meg, a Tonik című műsort. Akkor még kereskedelmi tévék nem is léteztek. Pont 18 éve volt" – írta a kép mellé Zsuzsa, akit láthatóan körülrajonganak a pasik.

Forrás: facebook/Demcsák Zsuzsa

Az utolsó kép 7 éve készült, még bőven Zsuzsa válási botrányának kirobbanása előtt évekkel. Ekkor még sugárzott róla a boldogság.

Forrás: facebook/Demcsák Zsuzsa
Bárdosi Sándor: "Már azon is gondolkodtam, hogy elköltözöm ebből az országból"http://www.life.hu/bulvar/20141030-bardosi-sandor-olimpiai-ezustermes-birkozo-elhagyna-az-orszagot.htmlAz egykor ünnepelt olimpiai bajnokra az elmúlt években rájárt a rúd. Adóssággal, garázdaság vádjával és a gyermekvállalás nehézségeivel kellett megküzdenie Bárdosi Sanyinak.TV + BulvárErdei Zsolt szerint Bunyós Pityu a nyerő a dzsungelbenhttp://www.life.hu/bulvar/20141030-erdei-zsolt-vilagbajnok-bokszolo-szerint-bunyos-pityu-enekes-a-nyero-a-tv2-celeb-vagyok-ments-ki.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! első szériájának győztese, Erdei Zsolt szerint a mulatós bokszoló lesz a dzsungel második királya.TV + BulvárRTLKLUBÉletfogytiglant kaptak Dopeman nagyszüleinek gyilkosaihttp://www.life.hu/bulvar/20141031-dopeman-magyar-rapper-nagyszuleinek-gyilkosai-eletfogytiglan-tarto-bortonbuntetest-kaptak.htmlDopeman nagyszülei egy kegyetlen rablóbanda támadásába haltak bele. A rapper most ott volt a tárgyaláson, ahol a nyolcfős banda két tagja - a román származású G. Victort és K. Gy. Florint - életfogytiglant kapott és végleges hatállyal kiutasították őket Magyarországról.TV + BulvárFotó: Tuba Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.