Dögös pózzal motiválja versenyzőit Tóth Gabi

Forrás: facebook/Tóth Gabi -
Tóth Gabi X-Faktor szexi dögös mentor pucsítás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi nem bízza a véletlenre a mentorkodást! A kérdés már csak az, mentortársainak vagy még versenyben lévő együtteseinek mutatta-e meg formás hátsóját.

Az X-Faktor női mentorának nincs könnyű dolga idén a csapatokkal. Úgy látszik, ő mindent bevet a siker érdekében. Szexi póz és az elmaradhatatlan pucsítás, a pasik megőrülnek az ilyesmitől....

Forrás: facebook/Tóth Gabi

Így pucsítanak szexi sztárjaink

Berki Krisztián Pamelája, fiatalkorában vetette be tudományát, Keresztes Ildikó a Sztárban sztárban pucsítgatott, Baukó Éva pedig egy forgatáson mutatta meg bájait.

Gabi képe láttán nem a visszafogottság jutott eszünkbe, de az tény, belevalónak kell lenni, ha két fiú együttest és 3 férfimentort kell kordában tartani.

Pirner Alma esküvőre készül? Leleplező fotót posztolthttp://www.life.hu/bulvar/20141031-pirner-alma-rudtancos-vilagbajnok-alomeskuvore-keszul-sri-lankan.htmlGyönyörű tengerpart, fehér ruha és cipellő, ezek mind azt jelzik, Pirner Alma rúdtáncosnő valamire nagyon készül.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huLáttad már Demcsák Zsuzsát 18 évesen? Most megnézheted!http://www.life.hu/bulvar/20141031-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-nosztalgiazni-kezdett-es-regi-kepeket-tett-fel-kozossegi-oldalara.htmlA TV2 műsorvezetője elővette kedvenc fotóit és végigmustrálta, hogyan nézett ki tiniként, 18 évesen és 7 évvel ezelőtt.TV + Bulvár--Kiderült: Pásztor Anna édesapja a híres rendező, Bereményi Gézahttp://www.life.hu/bulvar/20141031-pasztor-anna-az-anna-and-the-barbies-enekesnojenek-edesapja-beremenyi-geza-dalszovegiro-rendezo.htmlKevesen tudják, hogy az Anna and the Barbies énekesnője, Pásztor Anna Bereményi Géza dalszövegíró, rendező legidősebb gyermeke.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.