Verekedésig fajulhat a dzsungelbalhé

Forrás: Celeb vagyok...!/Facebook -
VV Éva Fekete Pákó bátorságpróba Cooky Celeb vagyok, ments ki innen!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem örül mindenki felhőtlenül a 11. dzsungellakónak a Celeb vagyok...! játékosai közül. Amíg Fekete Pákót Bárdos András csak furán méregette, addig VV Éva új ellenségképet talált a didikirály személyében, aki aztán nem marad adósa a lánynak. 

Amíg a Celeb vagyok, ments ki innen! előző csapatának szereplői leginkább a szájkaratéban élték ki magukat, addig - legalábbis a műsorelőzetes szerint, amit itt nézhetsz meg - a mostani társaság a tettlegességtől sem riad vissza. Tény, Pákó jelenléte a megjelenése óta folyamatos feszültségforrás: a kincsvadászaton gyáván viselkedett, majd a szerkesztők határozott tiltása ellenére beleivott az egyetlen jutalomkólába, amit Cookynak szavaztak meg a többiek. A táborlakók felháborodva estek neki, aki aztán megfenyegette VV Évát, majd el is kapta a karját. Az azonban, hogy pontosan mi történt, majd a hétfő esti műsorból derül ki, mint ahogyan az is, hogy milyen következményekkel járhat, ha valóban verekedésig fajult a konfliktus. VV Simont például anno pont hasonlóért küldték el a ValóVilág-villából, amikor Vikivel durván viselkedett.

Forrás: Celeb vagyok...!/Facebook

Az egyébként nyilvánvaló, hogy a csatorna Pákót provokatőrnek küldte a társaság után Afrikába, ugyanis a didikirály már az első percben leosztotta a szerepeket. Kijelentette, hogy VV Évát alkoholistának tartja és kerüli majd, Bárdos András pedig szerinte egy nagyképű gyerek, akit el fog igazítani.

Eltűnt a Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzőjehttp://www.life.hu/bulvar/20141031-eltunt-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-11-versenyzoje.htmlA 11. dzsungellakó elindult Budapestről, de a forgatás helyszínére már nem érkezett meg.TV + BulvárOrigoAz utolsó fotó a Celeb vagyok, ments ki innen! új játékosairólhttp://www.life.hu/bulvar/20141027-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-uj-jatekosai-cooky-aleska-diamond-vv-eva-bardos-andras-puskas-peti.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! új sztárcsapata csütörtökön indult el Dél-Afrikába. Összegyűjtöttük, ki milyen fotót posztolt legutoljára a közösségi oldalára, mielőtt elvették a mobiltelefonját.TV + BulvárOrigoMegvannak a Celeb vagyok, ments ki innen! döntőseihttp://www.life.hu/bulvar/20141021-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-elso-szeriajanak-dontosei.htmlBódi Sylvinek minden esélye megvan, hogy a dzsungel legjobb női játékosa cím mellett meg is nyerje a Celeb vagyok, ments ki! innen játékot. Kiderült, kik az első széria győztesei.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.