Aktmodellként kezdte pályafutását a magyar televíziós

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
pucérkodás pucér gyerekkor gyerekkori fotó FEM3 Rózsa György Czippán Anett Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kalandosnak nevezte gyermekkorát Rózsa György a Fem3 Fem3Café műsorában, ahol Czippán Anettnek és Berki Krisztiánnak kiskori fotóiból is mutatott egy kis ízelítőt. 

"Aktmodellként kezdtem a pályafutásomat" - viccelődött Rózsa György, és azonnal megmutatta azt is, hogy mire gondol. Nos, persze, semmi meglepőre, csupán egy gyerekkori fotóra, amelyen teljesen pucéran fekszik. Azt mondjuk nem igazán értjük, mi motiválhat egy, a korban már meglehetősen benne lévő férfit arra, hogy ezt ország-világ elé tárja... De ha ő megmutatta, hát mi is így teszünk: az ominózus képet az alábbi videóban 1:35-nél láthatod, de ha több fotóra és mindenki Rózsa Gyurija fergeteges gyerekkori emlékeire is kíváncsi vagy, akkor ne állítsd le ott a felvételt.

Kelemen Anna nyomdokaiba lép Demcsák Zsuzsa http://www.life.hu/bulvar/20141103-kelemen-anna-keresztes-ildiko-utan-demcsak-zsuzsa-is-oneletrajzi-konyvet-ad-ki.htmlNem is igazi celeb az, aki nem dobott az elmúlt években piacra valamiféle könyvet, önvallomást, önéletrajzot, regényt - nevezzük bárminek is ezeket az írásos haknikat, amelyek középpontjában általában olyan történések állnak, amelyeket az átlagember többnyire csak a legbizalmasabb barátainak mondana el. Ha csak az emúlt néhány hét celebirodalmát nézzük: Keresztes Ildikó, Kelemen Anna után Demcsák Zsuzsa is kitette letette az asztalra, amije van.TV + BulvárOrigo"Bárdost nézni olyan, mint a sótlan levest kortyolgatni...."http://www.life.hu/bulvar/20141103-bardos-andras-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploje-tamadasokat-kap-a-facebookon.htmlAhogyan már említettük, nem csak az olvasók, de mi is megdöbbentünk azon, hogy van az a pénz, amiért Bárdos András haja is korpásodik. A tévés szereplése a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungelrealiytiben már csak azért is különös, ugyanis András pontosan tudta, hogy egykori ValóVilág-szereplővel, pornóssal (és a többi) kerül közös képernyőre. Oké, Pákóra éppen nem számított, így ha a többieket nem is, de a didikirályt a blogposztjában is nyíltan véleményezi.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKocsis Tibó: "Egy hangszálgyulladás is végződhet happy enddel"http://www.life.hu/bulvar/20141030-az-x-faktor-enekese-szabo-ricsi-hangszalgyulladassal-kuzd-kocsis-tibor-is-beteg-volt-mielott.htmlA torokproblémák, főleg nyirkos időben az X-Faktor fiatal tehetségeit sem kerülik el. Ahogy a Life.hu megírta, most épp Szabó Ricsi izgulhat, hogy meggyógyul-e szombatig. A műsor második évada alatt Kocsis Tibónak gyűlt meg a baja az influenzaszezonnal. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.