Sarka Kata kislánya igazi kis szupermodell

Forrás: facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata fotózás kisfiú szupermodell kislány gyermek Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata nem éppen hagyományosnak mondható családi fotót posztolt közösségi oldalán. Gyermekeit fotózásra vitte, kislánya brillírozott, kisfia unatkozott. 

Sarka Kata és férje, Hajdú Péter gyermekei kétség kívül a szülőkre ütöttek. A modell-üzletasszony a minap egy fotózásra vitte a csemetéket. Noncsi szemmel láthatóan anyukájára ütött: trendi kishölgyként nagyon élvezte, hogy szerepelhet. Dávid eközben nagyokat ásított a háttérben, ezzel jelezve véleményét a programról.

Forrás: facebook/Hajdú Péter

"Az első közös stúdió fotózásom a gyerekeimmel! Azért látszik, hogy ki-kire hasonlít! Van, aki már most imádja, és van, aki nem" – írta Kata a cuki fotó mellé.

Irtó dögös tinilány volt a Szűcs Judithhttp://www.life.hu/bulvar/20141104-szucs-judith-enekesno-a-fem3cafe-musoraban-gyerekkori-fenykepeket-mutatott-magarol.htmlSzűcs Judith a Fem3 Fem3Caféjában elárulta, meghatódott, amikor a csatorna műsorának felkérésére a régi fotói között keresgélt.TV + Bulvár--Nóci ismét nagy bajban! Hamis jogsival vezetetthttp://www.life.hu/bulvar/20141104-czifra-noemi-azaz-noci-a-valovilag-egykori-musorvezetoje-hamis-jogsival-vezetett.htmlCzifra Noéminek, a ValóVilág egykori műsorvezetőjének nemrég ittas vezetés miatt bevonták a jogosítványát. Nóci azonban a történtek után sem fért a bőrébe és hamis jogsival próbálta kijátszani a törvényt.TV + BulvárOrigoAktmodellként kezdte pályafutását a magyar televízióshttp://www.life.hu/bulvar/20141104-rozsa-gyorgy-a-fem3cafe-musoraban-mutatta-meg-gyerekkori-fotoit.htmlKalandosnak nevezte gyermekkorát Rózsa György a Fem3 Fem3Café műsorában, ahol Czippán Anettnek és Berki Krisztiánnak kiskori fotóiból is mutatott egy kis ízelítőt. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.