Irtó dögös tinilány volt a Szűcs Judith

Fotó: Magócsi Márton [origo] -
tini gyerekkori fotó FEM3 Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűcs Judith a Fem3 Fem3Caféjában elárulta, meghatódott, amikor a csatorna műsorának felkérésére a régi fotói között keresgélt.

Szűcs Judith miközben a képeket megmutatta a nézőknek, édesanyjáról is mesélt, annak apropóján, hogy az egyik fotón látható szexi fellépő ruháját - amit az alábbi videó 3. percétől láthatsz - mamája készítette neki, akivel igazán jó kapcsolatot ápolt.

Saját lányával is próbál mindig olyan közvetlen lenni, mint az édesanyja vele. Ennek köszönhetően igazi barátnőként tekintenek egymásra lányával, Timivel, de a művésznő elárulta, sajnálja, hogy nem lehetett több gyermeke.

Ha kíváncsi vagy arra, milyen hamvas szépség volt Bódi Sylvi, vagy miként nézett ki évekkel ezelőtt Demcsák Zsuzsa vagy Dobó Kata, kattints ide!

Végre megtudtuk, pontosan mi történt Kozsóval - megszólalt az orvoshttp://www.life.hu/bulvar/20141104-kozsot-a-pecsi-tudomanyegyetem-idegsebeszeti-klinikajan-kezelik-az-igatgato-dr-buki-andras.htmlA hírekkel ellentétben sem lélegeztető gépen, sem kómában nem volt az agyiér-aneurizmával műtött Kozsó. Az énekes a Pécsi Tudományegyetem Idegsebészeti Klinikáján lábadozik, az intézmény igazgatója, dr. Büki András pedig arról beszélt, az énekes felépülése hosszabb időt vesz igénybe. TV + Bulvár--Kelemen Anna nyomdokaiba lép Demcsák Zsuzsa http://www.life.hu/bulvar/20141103-kelemen-anna-keresztes-ildiko-utan-demcsak-zsuzsa-is-oneletrajzi-konyvet-ad-ki.htmlNem is igazi celeb az, aki nem dobott az elmúlt években piacra valamiféle könyvet, önvallomást, önéletrajzot, regényt - nevezzük bárminek is ezeket az írásos haknikat, amelyek középpontjában általában olyan történések állnak, amelyeket az átlagember többnyire csak a legbizalmasabb barátainak mondana el. Ha csak az emúlt néhány hét celebirodalmát nézzük: Keresztes Ildikó, Kelemen Anna után Demcsák Zsuzsa is kitette letette az asztalra, amije van.TV + BulvárOrigo"Bárdost nézni olyan, mint a sótlan levest kortyolgatni...."http://www.life.hu/bulvar/20141103-bardos-andras-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploje-tamadasokat-kap-a-facebookon.htmlAhogyan már említettük, nem csak az olvasók, de mi is megdöbbentünk azon, hogy van az a pénz, amiért Bárdos András haja is korpásodik. A tévés szereplése a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungelrealiytiben már csak azért is különös, ugyanis András pontosan tudta, hogy egykori ValóVilág-szereplővel, pornóssal (és a többi) kerül közös képernyőre. Oké, Pákóra éppen nem számított, így ha a többieket nem is, de a didikirályt a blogposztjában is nyíltan véleményezi.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.