Bárdos András Celeb vagyok ments ki innen Máté Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárdos András gyermekei, Anna és Ádám nem követhetik estéről estére édesapjuk kalandjait. Édesanyjuk szigorúan ágyba parancsolja az iskolás lurkókat, akik csak másnap reggel értesülhetnek édesapjuk dzsungeléletéről.

Bárdos András feleségének új esti programja akadt. Krisztina minden este odaül a képernyő elé és kíváncsian szemléli, mit művel a távolban, idegen környezetben a férje. Azzal teljesen beéri, amit a saját szemével lát, kiegészítésként nem olvasgat kommenteket, nem kíváncsi arra, hogyan vélekednek a műsor követői a híradósról.

Forrás: http://rtl.hu

"Nem bosszantom magam a névtelen és arctalan megjegyzések miatt, a kommentek olvasásáról már évekkel ezelőtt leszoktam. De minden este megnézem az adást, hátha le tudom olvasni András arcáról, hogy van" - árulta el a Life.hu kérésére Máté Kriszta, aki már az első turnus viszontagságait is követte, mert tudni akarta, hogy hol vannak a kamerák, mi lehet veszélyes, mégis mire lehet számítani. Felmerülhet a kérdés, mit szólnak édesapjuk kalandjaihoz a gyerekeik.

"Ők minden este néznék a műsort, de csak az őszi szünetben maradhattak fenn, amikor nem kellett másnap iskolába menniük. Egyszerűen nem tudtam nemet mondani rá, amikor minden iskolástársuk pont azért nézte a műsort, mert az ő apukájuk szerepel benne. Végül megadtam magam, de csak a szünetre" - nevetett Kriszta, aki azért nem fosztja meg a lurkókat a történtektől. "Minden reggel elmesélem nekik, mi történt, vagy megmutatom azt a videót, ahol András csinál, vagy mond valami érdekeset, vicceset. És ilyen bizony akad! Ő egy igazi városi pasas, akit amikor megismertem, elsők között hozta szóba, hogy csak olyan helyre kirándul, ahol van antikvárium. Az állatokat nem ismeri fel, csak a marhát félig átsütve, a fenyőfát pedig feldíszítve. Meglepetés is ért bőven: arra nem számítottam például, hogy vizibalettozni fog, vagy leugrik a magasból."

Kriszta amúgy nem félti a férjét, de az első adásban látott ugrásnál azért kicsit megizzadt ő is a tévé előtt. "Tudom, hogy mindent megold, de az ugrásnál már majdnem izgultam érte, amikor rájöttem, hogy ez az előző napi felvétel, és ha történt volna vele valami, akkor arról már tudnék. Azt előre tudtam, hogy kivel fogja leginkább megtalálni a közös hangot. Andival valóban támaszai egymásnak a Szombat esti láz óta, ő nagyon klassz csaj, Puskás Petivel és Cookyval a tévéből úgy tűnik, többet beszélget, aki más habitusú, azzal pedig nem száll vitába. Azt hiszem, az éhezést bírja legkevésbé jól, de annyira fegyelmezett, hogy a kamerák ebből nem sokat látnak" - osztotta meg velünk gondolatait Krisztina, aki az egyetemen megtartja a férje óráit, amíg ő a határait feszegeti.

Véget ért Nyertes Zsuzsa szenvedésehttp://www.life.hu/bulvar/20141105-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-harmadik-kiesoje-nyertes-zsuzsa-lett.htmlHatalmas nagy boldogság érte szerdán este Nyertes Zsuzsát. A Celeb vagyok, ments ki innen! nézői megkegyelmeztek neki, és úgy döntöttek, hazamehet. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huPars Krisztián sejti, kik lesznek a Celeb vagyok...! döntőseihttp://www.life.hu/bulvar/20141105-pars-krisztian-szerint-vv-eva-es-aleska-kozul-kerul-ki-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-gyoztese.htmlPars Krisztián és Hevesi Kriszta, a Celeb vagyok, ments ki innen! első kiesői immár a szállodában mesélhettek a dzsungelben töltött napjaikról. TV + BulvárHevesi Kriszta esett ki a Celeb vagyok, ments ki innen második szériájábólhttp://www.life.hu/bulvar/20141103-hevesi-kriszta-hevesi-tamas-felesege-esett-ki-eloszor-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-masodik.htmlVáratlanul érte a Celeb vagyok... második szériájának játékosait, hogy valaki kiesett a táborból. Másképp számoltak.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.