Demcsák Zsuzsa TV2 Mokka családon belüli erőszak bántalmazás Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Mokkájába hívták meg Curtist, és nem is akármilyen témában. A rapper - aki nemrégiben a barátnője bántalmazása miatt került botrányba - a családon belüli erőszak áldozataiért küzdene. Duplacsavar a történetben, hogy beszélgetőpartnere Vujity Tvrtko mellett az egykor bántalmazott Demcsák Zsuzsa volt.

Jótékonysági koncertezésbe kezdene Curtis, hogy felhívja a figyelmet a bántalmazott nők és gyerekek sorsára. A rapper soha nem tagadta, hogy megütötte barátnőjét, de azt kijelentette, hogy más, rosszabb embernek állították be, mint amilyen. A családon belüli bántalmazásban érintett Zsuzsa (aki könyvet is írt a témában) nem is próbálta leplezni a felháborodását, és elmondta, úgy véli, Curtis azért állt a jó ügy mellé, mert agresszív viselkedése miatt sok fellépéstől esett el. Tvrtko azt firtatta erősen kétkedve, hogy vajon a zenész mennyire hiteles ebben a szerepen...

"Direkt nem vettem fel Demcsák Zsuzsa provokálását ... Én tettem és tenni is fogok a bántalmazott nőkön/családokon. Nem tartottam túl elegánsnak a vagdalózó stílust és nem is alacsonyodom le arra szintre,hogy vitába szálljak bárkivel is mivel ezek a dolgok csak elveszik az energiát a munkámtól" - kommentálta később a Facebookon a beszélgetést Curtis.

Véget ért Nyertes Zsuzsa szenvedésehttp://www.life.hu/bulvar/20141105-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-harmadik-kiesoje-nyertes-zsuzsa-lett.htmlHatalmas nagy boldogság érte szerdán este Nyertes Zsuzsát. A Celeb vagyok, ments ki innen! nézői megkegyelmeztek neki, és úgy döntöttek, hazamehet. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huIrtó dögös tinilány volt a Szűcs Judithhttp://www.life.hu/bulvar/20141104-szucs-judith-enekesno-a-fem3cafe-musoraban-gyerekkori-fenykepeket-mutatott-magarol.htmlSzűcs Judith a Fem3 Fem3Caféjában elárulta, meghatódott, amikor a csatorna műsorának felkérésére a régi fotói között keresgélt.TV + Bulvár--Aktmodellként kezdte pályafutását a magyar televízióshttp://www.life.hu/bulvar/20141104-rozsa-gyorgy-a-fem3cafe-musoraban-mutatta-meg-gyerekkori-fotoit.htmlKalandosnak nevezte gyermekkorát Rózsa György a Fem3 Fem3Café műsorában, ahol Czippán Anettnek és Berki Krisztiánnak kiskori fotóiból is mutatott egy kis ízelítőt. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.