Szabó Zsófi rajongói segítségét kérte

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi -
Szabó Zsófi Facebook smink nélkül támadás ronda MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi Facebook oldalán tette fel a költői kérdést: sminkkel vagy anélkül. Natúr fotója generált jó néhány kommentet, rosszindulatú hozzászólásokból sem volt hiány, sőt, még Mc Hawer is beindult a kép láttán. Ajjaj.

Szabó Zsófi alábbi smink nélküli fotója felkavarta az állóvizet Facebook oldalán. „Sminkkel vagy anélkül... A lényeg, hogy mindig legyél önmagad és mosolyogjon a lelked. Kopp-kopp" – így szólt az After-X műsorvezetőjének posztja, ami alatt kapott hideget-meleget.

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

Nyilván a legfanatikusabb rajongóknak így, smink nélkül is tetszik Zsófi. Volt, aki csúnyán beszólogatott a műsorvezetőnek és egyenesen lerondázta. Akadt, aki csak ennyit írt: „Aranyos ez a kisfiú" – bizonyára arra utalva, hogy a hosszú haj szerinte jobban állt az RTL Klub sztárjának.

De a legmeglepőbb talán Mc Hawer kommentje volt. Az egykor alkoholizmussal küzdő mulatós zenész így fogalmazott: „Mosolyogna a lelkem, ha visszaírnál végre priviben... Éjjel álmodtam rólad... Jujj... Köszi!"

Tényleg jujj.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.