Dobó Kata szemüveges lett, így is nagyon szexi!

Dobó Kata színésznő szemüveg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő kiegészítővel jelent meg  az egyik közismert ékszermárka új, belvárosi üzletének megnyitóján a gyönyörű színésznő.

Bár manapság egyre divatosabb szemüvegkeretekben pompáznak az ismert emberek, sokak szerint továbbra is kellemetlen élményt jelent szemüveget viselni. Van, aki úgy gondolja, hogy elcsúfítja az arcát egy okuláré és ennek hiányában inkább hunyorogva próbálja felismerni az utcán szembejövőket és azokat, akik ráköszönnek. A negyvenedik életévét betöltött Dobó Kata ragyogó szépségének nemhogy árt, inkább még dob is rajta a fekete keretes szemüveg.

Forrás: Thomas Sabo

„Nem hordok kontaktlencsét, félek tőle, inkább a szemüveget választottam. De ezt is inkább csak estefelé, sötétedésnél viselem, nem egész nap" - árulta el szűkszavúan a színésznő, aki az MTVA Fapad című sorozatában kapott szerepet.

Forrás: Thomas Sabo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.