Bárdos András Molnár Andival - tényleg forró a levegő köztük?

Forrás: Facebook/Molnár Andrea, http://rtl.hu -
Molnár Andi Bárdos András Celeb vagyok ments ki innen szerelem celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárdos András és a bűbájos Molnár Andi között lehet valami - legalábbis ezt a lehetőséget latolgatják a Celeb vagyok ments ki innen című műsor nézői. Tény, hogy az összhang már a Szombat esti láz során is feltűnt a nézőknek - írta a Bors.

Tegnap a komoly televíziósnak kellett távoznia a dzsungelből és ez ugyan őt nem lepte meg, de annál nagyobb szomorúságot okozott Andinak, aki a hír hallatán azonnal a nyakába borult Andrásnak. Ezt a jelenetet értelmezze mindenki úgy, ahogy a szíve diktálja.

Forrás: Facebook/Molnár Andrea, http://rtl.hu

A férjéről és a csinos és nagyon nőies lányról szóló pletyka azonban természetesen Bárdos András feleségéhez, Máté Krisztához is eljutott, aki nevetve kommentálta az esetet:

"Andi nagyon csinos nő, de bennem fel sem merült, hogy András nem csak barátként kezelné őt. Úgy vigyázott rá, ahogyan egy férfinak kell egy nőre. Talán ezt érthették félre az emberek.

Sokak számára talán hihetetlen, hogy egy szép nő lehet csak barát. Pedig Andi és András közt nincs másról szó. Még a táncos műsor alatt kerültek közel egymáshoz, hiszen rengeteg időt töltöttek együtt a próbák miatt. Csodálkozom, hogy nem hozták már hamarabb össze őket."

Hiába a gnúszemevés, a pókerarcú Bárdost küldték haza a nézőkhttp://www.life.hu/bulvar/20141106-a-celeb-vagyok-lanyai-meztelenkedtek-a-fiuk-undorito-falatokat-ettek.htmlGusztusos villantások és gusztustalan falatok után újabb meggyötört celebet küldtek Haza a nézők a dzsungelből.TV + Bulvár--"Bárdost nézni olyan, mint a sótlan levest kortyolgatni...."http://www.life.hu/bulvar/20141103-bardos-andras-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploje-tamadasokat-kap-a-facebookon.htmlAhogyan már említettük, nem csak az olvasók, de mi is megdöbbentünk azon, hogy van az a pénz, amiért Bárdos András haja is korpásodik. A tévés szereplése a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungelrealiytiben már csak azért is különös, ugyanis András pontosan tudta, hogy egykori ValóVilág-szereplővel, pornóssal (és a többi) kerül közös képernyőre. Oké, Pákóra éppen nem számított, így ha a többieket nem is, de a didikirályt a blogposztjában is nyíltan véleményezi.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huBárdos András: "Még az is lehet, hogy rosszul döntöttem!"http://www.life.hu/bulvar/20140919-bardos-andras-ujsagiro-megy-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-realitybe.htmlBárdos András a Celeb vagyok, ments ki innen! című produkció egyik legnagyobb meglepetése. Igaz, az egykori híradós, aki nem mellesleg egyetemi rektorhelyettes volt, a Szombat Esti Lázban már megmutatta lazább oldalát, de meglepődtünk, hogy pornósztárok, ValóVilág-szereplők, egy transznemű előadóművész és több celeb társaságában indul neki a dzsungelkalandnak.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.