Kerényi Miklós Gábor Rising Star Gyémánt Valentin énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól jött ki a KERO és Mező Misi összeugrásából a Rising Star táncdalénekese, Gyémánt Valentin, aki vasárnap este élő adásban egy meglepő produkcióval állt színpadra. Mező Misi örülhet majd, hogy megmentette az énekest a piros, azaz a szereplés végét jelző ajtótól. A Life.hu a Rising Star pénteki próbáján járt.

Gyémánt Valentinnak akár a kedvét is szeghette volna Kerényi Miklós Gábor látványos utálata a lakodalmas műfaj, a tánczene iránt. (A Rising Star válogatójának látványos jelenete volt ez - a szerk.) KERO szerint Valentin olyan stílusban énekelt mulatóst, ami 1964-ben lejárt, és 2014-ben ez nem kellene folytatni. Mező Misi adott egy esélyt a privát életben kereskedelemmel foglalkozó versenyzőnek. Vajon jól tette? A Rising Star pénteki próbáján erről is kérdeztük az énekest.

"Ha akarom, akkor azt is mondhatom, hogy jól jöttem ki a balhéból, ugyanis többen is felfigyeltek arra, ki ez az énekes, aki szinte gyilkos indulatokat váltott ki az Operettszínház igazgatójából. Életemben nem támadott így nekem senki! Ugyanakkor vissza kellett fognom magam, hogy ne válaszoljak a sajátos meglátásaira, amire nekem is volt véleményem és lett volna azonnali reakcióm. Nem indulatból, hanem szakmailag válaszoltam volna neki. Értem az ő felvetését, mit akart ezzel mondani, csak a miértjét nem fogtam fel. Nem lehetett ez ennyire polgárpukkasztó" - kezdett bele Valentin, aki a legnagyobb tisztelettel állt a négytagú zsűri elé.

Forrás: Tv2EVA/Eva

"Egy laza srác vagyok, nem feszülök rá a dolgokra, ehhez már megvan a rutinom. Ugyanakkor bevallom, nem volt túl egyszerű egyéniséget belevinnem a táncdalba egy ingerszegény környezetben, négy kritikus ember előtt. Ezért visszafogottan énekeltem, de egy ilyen helyzetben ez nem túl meglepő. A dal közben is összesúgtak mellettem, ami kicsit már akkor kibillentett. Nem vagyok a híve annak, hogy a zsűri asztalára kell feküdni. Ennek ellenére nem haragszom KERO-ra, nem vagyok haragtartó ember, mély érzésű srác vagyok, akit szíven ütött a kirohanása. De szerencsére nem feszengek, ha a folyosón összefutok vele. Inkább neki kellene szépen rám mosolyognia, ő jött nekem, azaz a műfajnak. Ugyanakkor meglep, hogy pont a dallamosabb zenének ment neki. Szerintem az Operettszínház közönsége pont ugyanaz a korosztály és réteg, aki a táncdalokat szereti. Ezért nem is hiszem, hogy ekkora sokkot okoztam neki. Ha annyira rossz lennék, akkor nem tudtam volna már 12 éve megmaradni az énekesi pályán. Persze nem ebből élek, élelmiszer-kereskedelemben dolgozom, gazdasági végzettségem van" - osztotta meg velünk gondolatait Valentin. Az énekes nem most kezdte a zenélést: nyolcévesen kapta első gitárját.

Forrás: TV2EVA/Eva

"Egy játék és hangszerbolt előtt jöttünk el minden nap, ahol mindig megálltam és vágyakoztam a hangszerre. Egyszer, amikor apám is velem volt, elárultam neki, hogy mennyire szeretnék egy gitárt. Azzal a feltétellel vette meg, hogy fogok is vele foglalkozni. Ő csak négy akkordot tudott rajta játszani, azt megmutatta, én pedig akkor megfertőződtem. Egy évig vagy kettőig csak ezt nyomtam, majd beírattak egy zeneiskolába. Innen már a zene szeretete határozta meg az életemet, később jazz szakon végeztem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.