Fekete Pákónak a bulizás és az ivás fog legjobban hiányozni a dzsungelből

buli Fekete Pákó Celeb vagyok, ments ki innen! alkohol ivászat RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurelio után Fekete Pákó sem tett lakatot a szájára és kiesése után élő adásban szólta el magát, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelében időnként felöntenek a garatra a szereplők.

Ahogy a Life.hu is megírta, vasárnap este Fekete Pákótól búcsúzhattunk a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában. Afrika bohócát a kiszavazása után Balázsék a dzsungelben töltött napjairól kérdezték. A szereplők azonban nem mindig tartják szem előtt azt, hogy élő adásban vannak. Aurelio pár hete elszólta magát és kiderült, az egyik esős éjszakán menedékházba vitték a lakókat. Pákó pedig úgy fel volt pörögve, amikor a műsorvezetők faggatták, hogy elszólta magát, így egyértelművé vált, vannak mámoros éjszakák a dzsungelban.

Forrás: RTLKLUB

"Szomorú vagy, hogy kiestél?" – tette fel a kérdést Balázs. „Szomorú vagyok, mert még szerettem volna bent maradni, jókat nevetni, röhögni, be..szni" – hahotázott Pákó, Balázs pedig egyből közbevágott, hogy ez egy élő adás. „Élő adás, ezt nem mondtátok?!" – vágta rá az őrült afrikai, akinek fejét a történtek után az adásmenettel püfölte Balázs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.