temetés komika Csala Zsuzsa végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csala Zsuzsa szerettei már-már beletörődtek abba, hogy a hogy a komika nem írt végrendeletet, amikor is előkerült az okirat: egy kabátzsebből. 

A február 22-én elhunyt Jászai Mari-díjas színésznőt fél év után néhány napja helyezték örök nyugalomba, most pedig megtalálták a végrendeletét is.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

"A feleségemmel pakoltunk, Zsuzsika ruháit rendszereztük Nem gondoltuk, hogy papírra vetette a végakaratát, tulajdonképpen nem is lett volna szükség erre, hiszen a családban teljes az összhang, mindenki tudja, hogy mit örököl. Az azonban kétségtelen, hogy a végakarat előkerülése nagyot lendít az ügymeneten, hiszen lassan egy éve húzódik a hagyatéki tárgyalás. A végrendeletet – amit egy kabát zsebében találtunk – már bemutattuk a hivatalos szerveknek, így november 24-ére ki is tűzték a tárgyalásunk időpontját" – mondta el a Borsnak Szakál Dénes, Zsuzsa testvérének, Csillának a férje.

Kérdés, mennyire rendezi át a vagyonelosztást az előkerült papír. Ennek híján ugyanis az egyenes ági rokonok örököltek, de ez most megváltozhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.