Válogasd össze a 2015-ös Sztárban sztár énekeseit!

Forrás: TV2 -
applikáció Pál Dénes TV2 Sztárban sztár Facebook
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2015 sem telik el Sztárban sztár nélkül. Ez lesz a harmadik évad, ami bizonyos szempontból nagyon hasonlít majd az előző kettőre, ám egy valamiben már most különbözik.

Ahogy a nézők körében, úgy a Life.hu szerkesztőségében is megoszlanak a vélemények a kereskedelmi csatornák zenés gigaprodukcióival kapcsolatban. Van olyan munkatársunk, aki egy adást nem hagyna ki, és olyan kolléganőnk is akad, aki inkább a kerékbetörést vállalná, minthogy 2-3 órán keresztül egy effajta műsort bámuljon. Ami azonban tény, a TV2 már az első évadban nagyot dobott a Sztárban sztárral és a második - a Pál Dénes győzelmével végződő - széria is kiemelkedő nézettségnek örvendett. Érthető tehát, hogy a TV2 2015-ben is műsorra tűzte a nagy átváltozóshow-t, ám ezúttal a nézők aktív közreműködésére is számítanak, és nem csak a szavazásnál.

Forrás: TV2

Ahogy a csatorna bejelentette, hogy jövőre is lesz Sztárban sztár, azonnal beindultak a találgatások: vajon kik lesznek a népszerű show következő évadának szereplői. A TV2 nézői most egy Facebook-applikáció segítségével összeállíthatják, mely sztárokat látnák szívesen a show-ban. Az azonban fontos kritérium, hogy csak olyan énekesek nevét várják, akik még nem szerepeltek a TV2 legnagyobb házibulijában. Te kiket néznél meg hétről hétre? Kommentelj!

Újra átváltoznak az énekesek – jövőre sem maradunk Sztárban sztár nélkülhttp://www.life.hu/bulvar/20141030-sztarban-sztar-jovore-is-lesz-a-tv2-n-a-nagy-sikerre-valo-tekintettel.html2015-ben is folytatódik a nagy sikerű Sztárban sztár című műsor a TV2-n. Ez lesz a harmadik évad.TV + Bulvár--Pál Dénes nyerte a Sztárban sztárthttp://www.life.hu/bulvar/20141026-pal-denes-nyerte-a-tv2-sztarban-sztar-musorat-2014-ben.htmlNyolc hét után véget ért a Sztárban sztár, amelyet Majka lazán a tévézés csúcsának nevezett az adásokba fektetett munka miatt. A nézők szerint Pál Dénes érdemelte ki a győzelmet.TV + Bulvár--Nincs több titok! Tóth Vera végigszelfizte a Sztárban sztár kulisszáithttp://www.life.hu/bulvar/20141026-a-sztarban-sztar-musor-fodraszaval-sminkesevel-takaritojaval-szelfizett-toth-vera-enekesno.htmlA Sztárban sztárban sokszor azon (is) áll vagy bukik egy produkció, hogy a maszkmesterek, a sminkesek vagy a fodrászok milyen munkát végeznek. Tóth Vera az utolsó adás előtt bemutatta a műsorban dolgozókat a cuki takarítónénitől kezdve a minden adásban látható édes koreográfusig.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.