"A sztárok is emberek" - Valami nagyon fura a TV2-nél

Forrás: TV2 -
TV2 Gáspár Győző hasmenés Zámbó Krisztián Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiánypótló összeállítással örvendeztette meg a TV2 a minap viharos gyorsasággal kimúlt Édes Élet rajongóit. Komolyan, először azt hittük, rosszul látunk... Valami bűzlik a csatornánál. 

Nem hittünk a szemünknek, amikor hétfőn délután a csatorna oldalára tévedtünk: "A szükség nagy úr: a sztárok is szaporázzák, ha kell..." címmel tett közzé a honlapján egy laza kis celebes anyagot a TV2. WTF? és OMG! - körülbelül ennyit tudtunk kinyögni, amikor végre elhittük, hogy az összeállítás tematikája a hasmenés, amelyet a szerkesztők a következőképpen vezettek fel:

"Hétköznapi problémákkal küzdenek celebjeink is, hiszen ők is szaporázzák, ha szólítja őket a szükség. Így volt ezzel Győzike, Zámbó Krisztián és Berki Krisztián is. Videós összeállításunkból kiderül, ki hogy inalt, mert hívta a természet..." - olvasható a leadben, majd minden videót egy kis magyarázó szöveggel láttak el. Azt hiszitek, viccelünk? Kattintsatok IDE és ti is meggyőződhettek róla, hogy ezt nem mi találtuk ki.

Forrás: TV2

Hosszas találgatás után megfordult a fejünkben, hogy a TV2 így szeretné felvenni a versenyt a konkurens csatornával, ugyanis a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelreality sem volt mentes az altesti poénoktól. Az afrikai műsorban Bárdos András székrekedése és Aurelio poppolójának tisztára mosása szolgáltatott estéről estére beszédtémát a műsorvezetők számára, igaz, mi már azt sem egészen értettük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.